Τι έγινε στο εσωτερικό event των ακαδημιών του ΑΣ Πανόραμα-Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Το δεύτερο εσωτερικό event πραγματοποίησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο τα παιδιά των ακαδημιών του ΑΣ Πανόραμα. Εκεί είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν από όλους τους προπονητές τους, σε μορφή «σταθμών», που περιλάμβαναν τη διδασκαλία των βασικών του αθλήματος, αλλά και την επισήμανση λαθών που παρατηρήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού έτους.

Χωρίστηκαν σύμφωνα με την ηλικιακή τους ωρίμανση σε γκρουπ και έπαιξαν διπλό, σε συνθήκες αγώνων και κανονισμούς διαιτησίας, ενώ είχαν την ευκαιρία, να περάσουν από τρία διαφορετικά γήπεδα ειδικά διαμορφωμένα, στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου και την αίθουσα γυμναστικής. Το event περιλάμβανε ελαφρύ γεύμα, ενώ όλα τα παιδιά πήραν δώρα, καπέλα και t-shirt.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Ριτζαλέος Χρήστος και το διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστούν τον Δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊζετζίδη, την Αντιδήμαρχο αθλητισμού Δόμνα Λειβαδοπούλου, τον δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Καρτάλη, τους γονείς και τους κηδεμόνες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και την ΕΤ 3 που κάλυψε το γεγονός.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια