Προϋποθέσεις ζήτησε για την παραμονή στην τεχνική ηγεσία του ΒΑΟ ο Χρήστος Ευσταθιάδης-Τέλος από τον «Βυζαντινό» Αποστολίδης, Καζαντζίδης, Χασεκίδης, Στεψιανός-Επιστρέφουν Κολιάστας και Τσάρος

Συνεχίζονται μέχρι τα τέλη Ιουνίου οι προπονήσεις στον ΒΑΟ. Σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή ο Χρήστος Ευσταθιάδης είχε ήδη τις πρώτες συζητήσεις με την διοίκηση. Φυσικά και του έγινε πρόταση να παραμείνει, αλλά ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε κάποιες προϋποθέσεις που αφορούν την ενίσχυση της ομάδας. Σήμερα αναμένεται νέα επαφή όπου θα δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις, με τα πράγματα να είναι θετικά με την πρώτη εντύπωση.





Το σίγουρο είναι ότι από την ομάδα θα αποχωρήσουν οι Απόστολος Αποστολίδης, Γιώργος Καζαντζίδης, Στάθης Χασεκίδης και Φώτης Στεψιανός οι οποίοι ήταν ελεύθεροι. Επιστρέφει ο Νίκος Κολιάστας από την Γερμανία όπου έμεινε για ένα χρόνο με πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών και ο Γιάννης Τσάρος από τον Αρη από όπου είχε δοθεί με υποσχετική. Ο τελευταίος θα παίξει για πρώτη χρονιά στο εφηβικό και αναμένεται να ενισχύσει και το ανδρικό τμήμα.
Στον σύλλογο υπάρχουν ακόμη οι Οδυσσέας Σαρρής και Χρήστος Δεσποινιάδης που τελείωσαν φέτος το εφηβικό και υπολογίζονται από τον κόουτς και ο παμπαίδας Αγγελος Ρεφετλάρι, που συμμετείχε στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής ομάδας.
Όπως δήλωσε στην στηλη ο Χρήστος Ευσταθιάδης «θέλουμε να κρατήσουμε από πέρυσι τους Αποστόλου, Αρβανίτη, Χολέβα, Μποτομητσίδη, Γιαννακό και βολιδοσκοπούμε κάποιους έμπειρους για την περιφέρεια (θέσεις 1-2-3). Αν μείνουν οι υπάρχοντες παίκτες που προαναφέραμε πιστεύω ότι δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση στους ψηλούς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια