Χ. Κωνσταντινίδης: «Περνάμε κοινωνικό μήνυμα»

Ο σύλλογος βετεράνων καλαθοσφαιριστών συνεχίζει να προσφέρει καλάθια φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Στο κλειστό του Αγίου Θωμά διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ των βετεράνων και των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και φίλων, με νικητές τους «Γιατρούς του Κόσμου», που ήταν οι αποδέκτες των εσόδων αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας.
Η παλιά φρουρά επικράτησε των τυπικά γηπεδούχων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με 93-82. Το superbasket.gr βρέθηκε στο γήπεδο και συνομίλησε με τον παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ και τωρινό προπονητή της Αναγέννησης Φλόγας, Χρήστο Κωνσταντινίδη.


 
- Το σχόλιο σας για την σημαντική φιλανθρωπική πρωτοβουλια;

«Από το έτος ίδρυσης μας, το 2009 ο σύλλογος βετεράνων πραγματοποιεί παρόμοιες εκδηλώσεις, που αφορούν κοινωνικά στρώματα και βοηθάνε κάποιους ανθρώπους. Όπως πριν από δύο εβδομάδες είχαμε πάει στην Κομοτηνή και παίξαμε για τα άστεγα παιδιά της πόλης. Και βραβεύσαμε τον Κούλη Ταξιδιάρη, έναν προπονητή ο οποίος έχει αφήσει εποχή στην Κομοτηνή. Από εδώ και πέρα υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις που θέλουμε να  πραγματοποιήσουμε, και να τιμήσουμε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον αθλητισμό  και την κοινωνία και οι οποίοι μας έχουν τιμήσει με την σειρά τους. Ακολουθεί ένα παιχνίδι στην Τρίπολη για το «Χαμόγελο του Παιδιού». Και μην ξεχνάμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα που  θα διεξαχθεί 22 Ιουνίου στην Βραζιλία. Το καλό με τον σύλλογο είναι ότι μαζευόμαστε και είμαστε μια καλή παρέα, θυμόμαστε τα παλιά και αυτό έχει σημασία. Όπως φάνηκε και σήμερα , αγωνιστικά είμαστε μια χαρά! Επειδή έχουμε τον Μπάνε που βάζει κανένα τρίποντο αλλά και τον Γιαννούλη. Να σημειωθεί ότι παίζουμε χωρίς προπόνηση!».

-Έχετε κάνει προτάσεις και σε άλλους βετεράνους να σας ακολουθήσουν;

«Αυτή τη στιγμή, όλοι αναγνωρίζουμε το σύλλογο. Επειδή όμως δεν υπάρχουν τα προσωπικά τηλέφωνα όλων των αθλητών, οι προσκλήσεις πάνε από στόμα σε στόμα και ο καθένας από εμάς μεταβιβάζει τις δραστηριότητες του  στον άλλον. Με αυτό τον τρόπο φτάσαμε να απαριθμούμε 150 μέλη. Ευχή όλων μας είναι ο αριθμός να αυξηθεί».

-Ενισχύεται περισσότερο το κοινωνικό μήνυμα του αθλητισμού, στις δύσκολες εποχές που περνάμε;

«Ενισχύεται πάρα πολύ, ειδικά όταν είναι γεμάτα τα γήπεδα. Γιατί εγώ έχω ξαφνιαστεί με την ανταπόκριση του κόσμου που γεμίζει τα γήπεδα σε όποια πόλη και αν πάμε. Περισσότερο στις επαρχιακές πόλεις. Αυτό είναι το στοιχείο που μας ευχαριστεί και πάνω από όλα ότι περνάμε και ένα κοινωνικό μήνυμα και για το ίδιο το μπάσκετ αλλά και για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια