Ξανθόπουλος: «Να γίνει θεσμός το 3ο Αρης Basketball Camp »

Στον Αρης FM 92,8 και την εκπομπή «Μ’ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Αρη, κ. Γιώργος Ξανθόπουλος, με αφορμή το 3ο Αρης Basketball Camp (20-25/5) στο κλειστό γήπεδο του  Κλεάνθης Βικελίδης. Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Ξανθόπουλος, σημείωσε:





 
«Είναι το τρίτο basketball camp που διοργανώνουμε. Θέλουμε να το κάνουμε θεσμό και μέσα από αυτό να βοηθήσουμε τα δικά μας παιδιά αλλά και εξωτερικούς αθλητές. Είναι πολλοί αυτοί που ενδιαφέρονται να έρθουν και να δουλέψουν πάνω στα βασικά του μπάσκετ, να τους δούμε ώστε να έχουμε τα επόμενα χρόνια τα τμήματα και τις διακρίσεις που θέλουμε».

-Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Αρη, υπογράμμισε:

«Το camp αφορά τους αθλητές από οκτώ έως δεκαπέντε ετών. Θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν ατομικά, όσον αφορά τα ατομικά του μπάσκετ, να δουλέψουν ατομικά, να παίξουν πολλά παιχνίδια, να δουν από κοντά τους παίκτες της ανδρικής ομάδας του Αρη» ενώ συμπλήρωσε: «Ακόμα, θα έρθουν κάποιοι σημαντικοί προπονητές προκειμένου να τους μιλήσουν όπως και κάποιοι γιατροί. Τέλος τα παιδιά θα μπορούν να χρησιμοποιούν την πισίνα του Κλεάνθης Βικελίδης ώστε να δροσίζονται τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό της Θύρας 3 και στο κολυμβητήριο του γηπέδου κάτω από την Θύρα 7. Το τεχνικό τιμ θα δει τις αδυναμίες των παικτών και θα τους δώσεις οδηγίες για την βελτίωση τους, με στόχο να στελεχώσουμε τα τμήματα μας στο μέλλον με τον καλύτερο τρόπο».

-Για το κίνητρο των παιδιών που θα λάβουν μέρος στο camp, σχολίασε:

«Το κίνητρο είναι ο Αρης και μόνο. Προσπαθούμε ως τεχνικό τιμ να τους δώσουμε και τα υπόλοιπα κίνητρα για να συμμετέχουν. Θέλουμε όσον το δυνατόν περισσότερα ταλαντούχα παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ».

 -Τέλος ο Γιώργος Ξανθόπουλος, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας:

«Για όσους ενδιαφέρονται να γράψουν τα παιδιά τους στο camp ή στις ακαδημίες του Αρη, βρισκόμαστε καθημερινά, από τις 7 μέχρι τις 10 το βράδυ στο γραφείο κάτω από την Θύρα 3 και το Σαββατοκύριακο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια