Η ιστοσελίδα των Ανω Λιοσίων για το παιχνίδι της ομάδας νεανίδων με τον Αρη

Με τίτλο «Nίκη επί του Άρη στις λεπτομέρειες» στην επίσημη ιστοσελίδα των Ανω Λιοσίων αναφέρονται τα εξής: «Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να είναι για μας η μεγαλύτερη του πολέμου αφού έτσι όπως είχαν έρθει τα αποτελέσματα τις προηγούμενες μέρες αν η Χαλκίδα έχανε από τον Πανιώνιο με νίκη επί του Άρη θα ήμασταν πρωταθλητές σήμερα. Τα παιδιά της Χαλκίδας όμως παρά την απουσία της Πριόνα κατάφεραν και γύρισαν το ματς στο τέλος κι έτσι το αυριανό μεταξύ μας παιχνίδι παίρνει μορφή τελικού αφού ο νικητής θα πάρει την κούπα του πρωταθλητή.


Έπαιξαν σήμερα και τα τρία κορίτσια που προφυλάχθηκαν χτες, αλλά σαν ομάδα δεν βρήκαμε ρυθμό, δεν κάναμε καλές επιλογές κι έτσι παρά το γεγονός ότι χτίσαμε και στα δύο ημίχρονα διαφορές άνω των 10 πόντων δεν καταφέραμε να κλειδώσουμε νωρίτερα το ματς. Ο Άρης εκμεταλλευόμενος τα πολλά μας λάθη στην τελευταία περίοδο κατάφερε να ισοφαρίσει 51-51 στο 38'με τρίποντο της Παπαδοπούλου με ταμπλό από τη γωνία. Οι δύο ομάδες έχασαν σ΄ αυτό το σημείο από μία επίθεση και στο 1'10" η Δήμητρα με τρίποντο επίσης με ταμπλό στο τέλος του χρόνου της επίθεσης μας έβαλε το κρίσιμο σουτ που μας έδωσε τεράστιο ψυχολογικό προβάδισμα. Στην επόμενη επίθεση του Άρη έχασε το σουτ η Σλούκα και στον αιφνιδιασμό η Ρία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ θα μπορούσε να σημειώσει άλλο ένα καλάθι σε φάση καρμπόν στο τέλος αλλά έχασε μόνη της από κάτω το εύκολο λέι-απ. 
Η ομάδα μας σίγουρα δεν μπήκε συγκεντρωμένη στο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ άστοχοι τόσο σε προσωπική άμυνα όσο και στην ζώνη 2-3 που έπαιξε ο Άρης. Υπήρξαν πολλές φάσεις που παίζαμε βιαστικά κάνοντας πολλά λάθη και διαστήματα που δεν παίξαμε την άμυνά μας με τη συνοχή και την ενέργεια των προηγούμενων αγώνων. Επικεντρωθήκαμε στον περιορισμό των Σλούκα και Τράντα που συνήθως σκοράρουν και δημιουργούν παιχνίδι για τον Άρη και τα καταφέραμε (19 πόντους σκόραραν οι δυό τους), όμως οι κακές μας επιλογές στην επίθεση δεν μας άφησαν να ξεμακρύνουμε. Αύριο είναι μια άλλη μέρα και ελπίζουμε να δούμε καλύτερη εικόνα. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι σαν ομάδα νεανίδων και θα θέλαμε να το ευχαριστηθούμε με μια νίκη και καλό μπάσκετ που τα κορίτσια μας έχουν επανειλημμένα αποδείξει πως μπορούν να παίξουν και εδώ στα Διαβατά αλλά και σε όλη τη χρονιά.Πολυτιμότερη απόψε η Ασπασία και καλή η Μαρία».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια