Οι Διόσκουροι Κοζάνης στη Γ΄ Εθνική

Στο γεμάτο γήπεδο της Κοζάνης οι Διόσκουροι έκαναν αυτό που οι αμερικάνοι ονομάζουν sweep. Σάρωσαν δηλαδή την σειρά των τελικών με 3-0 κερδίζοντας και το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Αυτό το ματς ήταν πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα διότι η ομάδα της Φλώρινας ήρθε να τα παίξει όλα για όλα και η ομάδα των Διόσκουρων είχε χαλαρώσει μετά από δύο νίκες.


Έτσι ο αγώνας είχε δυνατές μάχες στις ρακέτες με τον Αριστοτέλη να κλείνεται στην ρακέτα του με άμυνα ζώνης 2-3 για  4 δεκάλεπτα και τους Διόσκουρους να μην μπορούν να βρουν τον δρόμο για το καλάθι εύκολα με τους περιφερειακούς παίκτες σε πολύ κακή μέρα. Για τρία δεκάλεπτα ήταν μπροστά η Φλώρινα χωρίς να χάσει καθόλου το προβάδισμα. Κάπου εκεί όμως οι παίκτες των Διόσκουρων ξύπνησαν και μέσα στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέτρεψαν την κατάσταση. Η ζώνη έσπασε με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και καλάθια από τους ψηλούς. Καλύτερος παίκτης ήταν ο Βλάχος που με καθοριστικά κλεψίματα και καλάθια άλλαξε την ροή του αγώνα.
Δεκάλεπτα: 12-11, 24-19, 40-38, 46-59
 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Σιδηρόπουλος 5 (1), Ταρενίδης, Βιτκας, Κέκελης 9 (2), Καμπασνίτσαλης 3 (1), Ιωαννίδης 2, Παπούλιας 20, Οικονομίδης, Τούζος, Φυντάνης 4, Βασιλείου, Μαρκόπουλος 3 (1).
 ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ: Μποτσατζής, Μπάνος 2, Βλάχος 18 (1), Μπάμπος 1, Τσαμπούρης, Μπουνόβας, Κωνσταντινίδης 7 (1), Φίλιος 3, Καραγιαννίδης 3, Βλαχόπουλος, Μακρής 13 (2), Καρανώτας 12.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια