Παπαδόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έχει μέλλον»

Οι έφηβοι των «πρασίνων» επικράτησαν  το βράδυ στον τελικό του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ στον «Τάφο του Ινδού» με 69-50 της ΑΕΚ. Το www.superbasket.gr  λίγα λεπτά μετά την κόρνα της λήξης βρήκε τον «αρχιτέκτονα» αυτής της επιτυχίας, Κώστα Παπαδόπουλο, να γιορτάζει τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας του!



-Ποια είναι τα συναισθήματα που μένουν μετά την τελική επικράτηση;

«Αναμφίβολα είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε τον τίτλο. Δεν ήταν εύκολο γιατί είχαμε απέναντι μας μια καλή ομάδα , όπως είναι η ΑΕΚ»

-Ποια ήταν τα «κλειδιά» της επιτυχίας;

«Είχαμε μελετήσει καλά. Πριν τον αγώνα κάναμε καλή κατασκοπεία και δεν αιφνιδιαστήκαμε απ' όσα έδειξε η ΑΕΚ μέσα στο παρκέ. Βέβαια αυτό που αποτέλεσε την ειδοποιό διαφορά ήταν η άμυνα. Τα παιδιά έβγαλαν πολύ ενέργεια στο παρκέ , ενώ παράλληλα περιορίσαμε τα περιφερειακά σουτ των αντιπάλων και κρατήσαμε χαμηλό το σκορ.

-Ο ένας στόχος επετεύχθη ποιος είναι ο επόμενος;

«Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το Εθνικό Πρωτάθλημα».

-Εκτός από αυτή τη πρωτιά οι ακαδημίες τα τελευταία χρόνια βγάζουν παίκτες και για την πρώτη ομάδα. Ολα αυτά είναι προϊόν ενός πλάνου;

«Υπάρχει άψογη συνεννόηση με την πρώτη ομάδα. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο για την διαδοχή στην αντρική ομάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε μια αρμονική συνεργασία. Το κυριότερο όλων, όμως, είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει μέλλον»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια