Τρέμκατζη : «Είχαμε πιο καθαρό μυαλό»

Μπορεί ο μεγάλος τελικός που θα έκρινε την κυπελλούχο ομάδα για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν να συγκέντρωσε όλο ενδιαφέρον, αλλά οι λιγοστοί φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον μικρό τελικό μεταξύ του Πανιωνίου και του ΔΑΣΑΛ σίγουρα χάρηκαν το μπάσκετ που έπαιξαν οι δύο ομάδες. Η ομάδα της Ν. Σμύρνης επικράτησε  των Άνω Λιοσίων με 73- 68 παρά το εξαιρετικό παιχνίδι της Ντέλβα που πέτυχε 29 πόντους. Το superbasket.gr συνομίλησε με μία από τις κορυφαίες παίκτριες του Πανιωνίου, την Βάσω Τρέμκατζη.



-Παρακολουθήσαμε ένα ενδιαφέρονταν μικρό τελικό. Σας δυσκόλεψε ο ΔΑΣΑΛ ;

«Ήταν πολύ δύσκολο το ματς, γιατί και οι δυο ομάδες ήμασταν ισάξιες. Δεν νομίζω ότι υπήρχαν τεράστιες διαφορές μεταξύ μας. Η μοναδική ήταν ότι είχαμε πιο καθαρό το μυαλό μας και θέλαμε να κερδίσουμε, τίποτε άλλο. Όλες οι παίκτριες και από εμάς και από τον ΔΑΣΑΛ, προσπαθήσαμε πάρα πολύ για το καλύτερο. Πιστεύω, βέβαια ότι το πιο ισχυρό όπλο για την αντίπαλη ομάδα, ήταν η Ντέλβα και την εκμεταλλεύτηκαν πολύ σωστά».

- Στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Πρωτέα, τι έφταιξε και δεν πήρατε το εισιτήριο για τον τελικό;

«Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό που δείξαμε σήμερα. Ειδικά στα τελευταία δύο λεπτά, παρότι παίξαμε καλύτερα μας στοίχισε η αστοχία μας και ότι χάσαμε την ψυχραιμία στο τέλος του αγώνα».

Ήρθατε σήμερα για το χάλκινο μετάλλιο και το πήρατε

«Το θέλαμε πάρα πολύ. Δεν παύει να είμαστε σε ένα final- four και να διεκδικούμε την τρίτη θέση. Είναι η πρώτη φορά που ο Πανιώνιος φτάνει στην τρίτη θέση σε μια τέτοια διοργάνωση και είμαστε πολύ χαρούμενες γι’ αυτό. Μακάρι να είχαμε πάει και στον τελικό, να νιώθαμε ακόμη πιο καλά, όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα. Ο τελικός είναι πάντα διαφορετικό συναίσθημα, είναι πάντα τελικός».

- Η συνέχεια του πρωταθλήματος στην Α1 πως είναι για τον Πανιώνιο;

«Μας απομένουν ακόμη δύο παιχνίδια με τον ΔΑΣΑΛ και τον Πρωτέα Βούλας , όπου και στα δυο παιχνίδια θέλουμε να κάνουμε νίκες. Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα είναι τελείως διαφορετικοί από τους μεταξύ μας σ’ αυτό το final- four. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε να κερδίσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια