Δεμερτζής: «Να καθαρίσουμε νωρίς με τον Πρωτέα Βούλας»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Απόστολος Δεμερτζής μίλησε στο www.onsports.gr για την πρόσφατη νίκη επί του Άρη, τα play out αλλά και την φετινή παρουσία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.








-Η κανονική περίοδος τελείωσε και ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να αγωνιστεί στα play out για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Πως βλέπετε αυτούς τους αγώνες;

«Στόχος μας σαφώς είναι η σωτηρία. Έχουμε το υπέρ μας 2-0 από τους αγώνες της κανονικής διάρκειας και στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον αγώνα στο γήπεδο μας και να «καθαρίσουμε» νωρίς».

-Στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας κερδίσατε τον αιώνιο αντίπαλο, τον Άρη σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πιστεύετε η νίκη αυτή θα βοηθήσει ψυχολογικά;

«Ναι σίγουρα. Τους τελευταίους αγώνες που παίξαμε στην έδρα μας τους κερδίσαμε κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλαμε την νίκη κόντρα στον Άρη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Θέλαμε να ξεκινήσουμε τα play out με καλή ψυχολογία, από κει και πέρα ο Πρωτέας Βούλας είναι μια ομάδα που την ξέρουμε και μας ξέρει. Θα μετρήσει πολύ η μέρα που θα βρεθούν οι δυο ομάδες αλλά πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει και η έδρα».

-Ο Πρωτέας Βούλας έχει βελτιώσει πολύ την απόδοση του τον τελευταίο καιρό. Είχε  άκρως επιτυχημένη πορεία στο Κύπελλο και καλές εμφανίσεις, σας έχει προβληματίσει αυτό;

«Πιστεύω ότι ο Πρωτέας είναι από την αρχή της χρονιάς μια καλή ομάδα. Έχει χάσει πολλά παιχνίδια στις λεπτομέρειες, έχει καλές παίκτριες, καλό προπονητή και είναι μια υγιής ομάδα. Εγώ όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά και δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα αλλά όπως προείπα θα παίξει ρόλο και η μέρα».

-Τι πήγε «στραβά» για τον ΠΑΟΚ και είναι αναγκασμένος να παλέψει στα play out για την παραμονή;

«Η χρονιά πήγε καλά. Είχαμε ένα από τα μικρότερα μπάτζετ και περιορίσαμε σημαντικά τις μεταγραφές λόγω της οικονομικής κρίσης. Από κει και πέρα χάσαμε κάποια ματς στην παράταση που αν τα είχαμε κερδίσει θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ πιο ψηλά. Μην ξεχνάμε όμως ότι αν δεν υπήρχαν play out αυτή την στιγμή θα είχαμε ήδη σωθεί».

-Έχετε ήδη αρχίσει να κάνετε σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά;

«Η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά για όλες τις ομάδες με την κρίση που υπάρχει. Το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι έχει καλές υποδομές και έχει στις τάξεις του μικρά κορίτσια που σε 2-3 χρόνια θα πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι νομίζω το πιο σημαντικό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια