Πρώτο τουρνουά προμίνι κοριτσιών και εσωτερικό καμπ από την ΑΕ Πυλαίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο τουρνουά προμίνι κοριτσιών της ΑΕ Πυλαίας το τριήμερο 18-19-20 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Πυλαίας με την συμμετοχή της οικοδέσποινας, του Μαντουλίδη και του Θρίαμβου Ταγαράδων. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Μαντουλίδη.

Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Θρίαμβος Ταγαράδων και την τρίτη η ΑΕ Πυλαίας. Κατά την διάρκεια του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν και τις τρείς ημέρες διαγωνιστικά παιχνίδια με την συμμετοχή όλων των μικρών αθλητριών. Νικήτριες  αναδείχτηκαν από την ομάδα του Μαντουλίδη η Κωνσταντίνα Διαμαντίδου και από την  ΑΕ Πυλαίας η Αγγελική Γρηγοριάδου.

Εσωτερικό καμπ για αθλητές και αθλήτριες

Εσωτερικό καμπ με ιδιαίτερο βάρος στην εκμάθηση των βασικών πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Πυλαίας το ίδιο διάστημα με την συμμετοχή των μικρών αθλητών και αθλητριών της ΑΕ Πυλαίας. Κατά την διάρκεια του επισκέφθηκαν και δίδαξαν ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Τάσος Αναστασιλάκης, ο προπονητής του τμήματος ανδρών της ομάδας αλλά και προπονητής του παιδικού τμήματος του Μαντουλίδη Σάββας Ντολόπουλος και όλο το τιμ των προπονητών του συλλόγου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια