Αρκετός κόσμος και χθες στα Διαβατά

Παρά την απρόσμενη για πολλούς ήττα από τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας οι φίλοι του Αρη ήταν και χθες στο γήπεδο για το δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Βέβαια οι φίλοι της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη ήταν για άλλη μια φορά πιο οργανωμένοι απ’ όλους.


*Ο Θανάσης Πολυμένης ήταν αυτός που εκπροσώπησε χθες την οικογένεια και παρακολούθησε με ενδιαφέρον το ντέρμπι της χθεσινής ημέρας, παρέα με τον Παναγιώτη Βαφειάδη.
*Σημαντική η συνεισφορά του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού και νέας γενιάς του Δήμου Δέλτα Δημήτρη Σκουλαριώτη, ο οποίος βρίσκεται όλες τις μέρες των αγώνων στο γήπεδο, φροντίζοντας να μην λείψει τίποτα από την διοργάνωση.
*Τρεις αθλήτριες που αγωνίζονται στην διοργάνωση, φιλοξενήθηκαν στο φυσιοθεραπευτήριο του Δήμου Δέλτα το οποίο αποδείχθηκε εξαιρετικά χρήσιμο.  
*Ο μπαμπάς Καζαντζής με τις δύο κόρες του που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών στο γήπεδο για την χθεσινή τρίτη μέρα των αγώνων
*Ο β΄ αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Μιχάλης Βιντζηλαίος και το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων Θανάσης Θεοδωρόπουλος, βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη από τα Τρίκαλα όπου διεξάγεται το αντίστοιχο πρωτάθλημα των εφήβων και είχαν συνομιλία με τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Σάββα Λόρτο, τον γενικό γραμματέα της Ενωσης Αντώνη Μαυρογένη, το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ Γιάννη Πουρσανίδη και παράγοντες της περιοχής.
*Οι παίκτριες των γυναικών των Ανω Λιοσίων Ιωάννα Δίελα και Μαρία Παυλόπούλου, βρέθηκαν κοντά στις «μικρές» χθες στα Διαβατά.
*Δεξίωση με πλούσιο μπουφέ για τις αποστολές και τους επισήμους παρέθεσε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο «Κορνήλιος Παλλάς» που διαμένουν οι ομάδες, ο Δήμαρχος Δέλτα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια