Η ιστοσελίδα των Ανω Λιοσίων για την εύκολη επικράτηση των νεανίδων επί της Αχαγιάς 82

Με τίτλο «Άνετη νίκη με ξεκούραση των τραυματιών», η ιστοσελίδα του ΔΑΣΑΛ γράφει για την  τρίτη κατά σειρά νίκη της ομάδας στο Πανελλήνιο νεανίδων:







 
«Εύκολη η επικράτηση των κοριτσιών μας σήμερα. Φοβόμασταν πως θα τις δούμε χωρίς δυνάμεις από την μεγάλη ενέργεια που έβγαλαν τις προηγούμενες 2 μέρες αλλά η αναγκαστική ξεκούραση των 3 τραυματιών έδωσε τη δυνατότητα σε κάποιες που είχαν παίξει λίγο στα τελευταία ματς και στη Νικολίνα που είχαμε προφυλάξει την πρώτη μέρα να δείξουν καλά δείγματα γραφής και να εξασφαλίσουν γρήγορα και άνετα την τρίτη νίκη. Τα τρία κορίτσια έκαναν μόνο θεραπεία σήμερα, μάλιστα ήρθαν κατευθείαν από το φυσικοθεραπευτήριο στο γήπεδο. Η Μαρία δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι από το διάστρεμμα που υπέστη χθες με τον Πανιώνιο ενώ η Ασπασία που αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό σε ένα lay up φαίνεται να είναι καλύτερα απόψε. Η Δήμητρα έκανε ζέσταμα και δηλώθηκε να ξεκινήσει αλλά  είχε ενοχλήσεις και έμεινε κι αυτή έξω προληπτικά.  
Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Η Αχαγιά παίζοντας κλειστή ζώνη προσπάθησε φιλότιμα να κρατήσει το σκορ και τη διαφορά χαμηλά αλλά τα κορίτσια μας μετά από ένα νωθρό πρώτο πεντάλεπτο βρήκαν σταδιακά ρυθμό και αφού βάλαμε και αρκετά σουτ χτίσαμε διαφορά που μας επέτρεψε πέρα από την ξεκούραση των τραυματιών να λιγοστέψουμε και το χρόνο συμμετοχής αυτών που συνήθως παίζουν αρκετά. Η πολύ ορεξάτη σήμερα Νικολίνα ήταν η κορυφαία και σε μια περίοδο που στη θέση της έχουμε πολλά προβλήματα δήλωσε παρόν για τη δύσκολη συνέχεια. Πολύ καλή επιθετικά ήταν και η Στεφανία που έδωσε λύσεις με τα μακρινά της σουτ απέναντι στην ζώνη. Πολύ καλή και η Ρία στο λίγο σχετικά χρόνο που αγωνίστηκε. Αγάπη και Τζίνα ήταν διακριθείσες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια