Esports: Η κοινότητα του eBasketball μεγαλώνει με το πρώτο κύπελλο 3Χ3

 

Τα esports έχουν μπει ξανά δυναμικά στον κόσμο του ελληνικού μπάσκετ, με την Εθνική eBasketball να έχει αφήσει πρόσφατα πολύ θετικές εντυπώσεις στην πορεία της στα προκριματικά του eFIBA Season 4, όπου κατέλαβε την ένατη θέση, με τις δράσεις να συνεχίζονται για τη διεύρυνση της… ηλεκτρονικής μπασκετικής κοινότητας.

 

Η επόμενη πρωτοβουλία θα λάβει πολύ σύντομα «σάρκα και οστά» με τη διοργάνωση του πρώτου επίσημου κυπέλλου 3Χ3 eBasketball, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου. Το eBasketball 3×3 αποτελεί με τη σειρά του μια σύγχρονη μορφή ψηφιακού αθλητισμού και η νέα αυτή διοργάνωση προσφέρει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να αναδείξουν τις δυνατότητές τους, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους ακόμη και με αθλητές της Εθνικής eBasketball, αποτελώντας κομμάτι της κοινότητας του αθλήματος, με φόντο ακόμη και τη συμμετοχή σε επόμενες διοργανώσεις.

 

Οι εγγραφές είναι ανοικτές μέχρι και την Πέμπτη 23 Απριλίου και, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, ώστε να αγωνιστεί στο πρώτο Κύπελλο 3Χ3 eBasketball, με τη δράση να προβάλλεται στο επίσημο κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, ενώ οι νικητές, εκτός της ευκαιρίας να παρουσιάσουν το ταλέντο τους, θα λάβουν και χρηματικό έπαθλο. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, θα χρειαστεί να αναφέρουν και την ομάδα, στην οποία θα αγωνίζονται, μαζί με τη θέση όπου παίζουν, καθώς και το αν έχουν τη θέση του αρχηγού.

 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για το πρώτο κύπελλο 3Χ3 eBasketball στην αντίστοιχη φόρμα που βρίσκεται εδώ: https://forms.cloud.microsoft/Pages/ResponsePage.aspx?id=nj5bI1n2nEi0y_YtcoDT-PDhRlU3UXlJgQ-Ev5U6wZNUNEtKMFRaTUc2TTRPSDBWV1lOMktCQ1EzTC4u

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια