Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δίνει αύριο (26/3) το σήμα εκκίνησης για το Allwyn Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του μπάσκετ γυναικών έχει αρχίσει, με την Καβάλα και την Ελευθερούπολη να ετοιμάζονται για την υποδοχή των ομάδων που θα διεκδικήσουν από τις 27-29 Μαρτίου τον πρώτο τίτλο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, στο Allwyn Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας και το τρόπαιο στην Α2 κατηγορία Γυναικών.

 

Η εκκίνηση για την τελική φάση της διοργάνωσης θα γίνει αύριο Πέμπτη 26 Μαρτίου, στην συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, στις 13:30 στο Διοικητήριο Καβάλας.

 

Στην συνέντευξη Τύπου θα παραστούν και θα συμμετάσχουν, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Απασχόλησης ΑΜΘ, Στυλιανός Ιγνατιάδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων (Πρωταθλημάτων-Κυπέλλων) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Νίκος Νικολόπουλος, οι εκπρόσωποι των Δήμων Καβάλας και Παγγαίου, καθώς και του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια