Αλλαγές ημέρας και ώρας έναρξης σε αγώνες εθνικών κατηγοριών

 

Από την ΕΠ της ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι:

 

*Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΧΑΝΘ – ΑΟ Μυκόνου της 01/03 για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Elite Leagueαντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 16.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Μίμης Τσικίνας».

 

*Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΝΕΟ Ληξουρίου – ΚΟ Χολαργού για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος National League 1 (2ος όμιλος) αντί 22/02 και ώρα 17.00, θα διεξαχθεί στις 23/02 και ώρα 14.30 στο κλειστό γυμναστήριο Ληξουρίου.

 

*Λόγω συμμετοχής αθλητή του ΓΣ Γαργαλιάνων στην Εθνική ομάδα Αλβανίας και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΓΣ Γαργαλιάνων– Πήγασος ΑΟ Θυρέας για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος National League 2 αντί 23/02, θα διεξαχθεί στις 27/02 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Γαργαλιάνων.

 

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης – ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ Ξάνθης για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος National League 2 (5ος όμιλος) αντί 23/02, θα διεξαχθεί στις 22/02 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξάνδρειο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια