er

Vikos Φalcons-ΑΟ Μυκόνου: Μάχη στην περιφέρεια σε τηλεοπτική μετάδοση

 

Οι Vikos Φalcons φιλοξενούν τον ΑΟ Μυκόνου το Σάββατο στις 16:00 για την πέμπτη αγωνιστική της Elite League, σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24.

 

Η όρεξη των γηπεδούχων άνοιξε μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. «Το Σάββατο μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο μια πολύ ομάδα, τη Μύκονο. Έχει πολλούς καλούς παίκτες και έμπειρους, και πολύ καλό προπονητή. Εμείς προερχόμαστε από μία νίκη το Σάββατο στα Τρίκαλα, που μας έδωσε ψυχολογία. Ξέρουμε ότι έχουμε τραυματισμούς, ξέρουμε τις δυσκολίες που περνάμε το τελευταίο διάστημα, γι’ αυτό θέλουμε και τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να φέρουμε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο 24χρονος γκαρντ των Ηπειρωτών, Δημήτρης Ερμείδης.

 

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να αντιδράσουν μετά από την εντός έδρας ήττα από την Δόξα Λευκάδας, που ήταν η πρώτη τους στο πρωτάθλημα. «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο το ερχόμενο Σάββατο καθώς έρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και θα είναι με ανεβασμένη ψυχολογία. Ωστόσο πιστεύουμε στις δυνατότητες και τις ικανότητες μας σαν ομάδα και αν ακολουθήσουμε το πλανο των προπονητών μας θα επανελθουμε στα θετικά αποτελέσματα», δήλωσε ο 20χρονος φόργουορντ Δημήτρης Δεϊμέζης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια