er

Μιχαηλίδης: «Κάθε νίκη είναι σημαντική, ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΓΑΣ Βασιλικών»

Ο Μακεδονικός μπήκε με το δεξί στο Πρωτάθλημα της National League 2 καθώς επικράτησε στην πρεμιέρα του Ναύαρχου Βότση με 63-58. Για την 2η αγωνιστική οι «πράσινοι» θα φιλοξενηθούν την Κυριακή (13/10 – 17:00) στα Βασιλικά από τον τοπικό ΓΑΣ.

 

Ο άμεσος συνεργάτης του coach Γιάννη Χατζούλη, Άλκης Μιχαηλίδης μιλώντας στο makedonikos.gr για τη νίκη της πρώτης αγωνιστικής αλλά και την δύσκολη έξοδο κόντρα στον ΓΑΣ Βασιλικών, σημείωσε: «Κάθε νίκη είναι και θα είναι σημαντική φέτος για την ομάδα μας και ιδιαίτερα αν μιλάμε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά και απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Ήταν μια δύσκολη νίκη που κρίθηκε στο τέλος», είπε αρχικά ο 47χρονος τεχνικός και στη συνέχεια ενόψει του ερχόμενου ματς επισήμανε:

 

«Τώρα πρέπει να μετρήσουμε τις δυνάμεις εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που έχει πιο έμπειρους παίκτες και την πρώτη αγωνιστική έφτασε μια ανάσα απ’ το να κάνει την έκπληξη της αγωνιστικής. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι τόσο σωματικά όσο και πνευματικά».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια