er

ΝΕ Μεγαρίδος-Ηρακλής: Μεγάλο παιχνίδι σε τηλεοπτική μετάδοση

 

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδας υποδέχεται τον Ηρακλή το Σάββατο στις 16:00 για την τέταρτη αγωνιστική της Elite League. Η σπουδαία αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24.

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί δύο νικών που έχουν. «Η νίκη σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι της Νήαρ Ηστ είναι πολύ σημαντική και μας δίνει  μεγάλη ώθηση για την συνέχεια και το επόμενο ματς. Ο Ηρακλής έρχεται από δυο άσχημα αποτελέσματα και σίγουρα θα έρθει στην έδρα μας να τα δώσει όλα για να πάρει την νίκη και να βγάλει αντίδραση. Από την μεριά μας εμείς θα προετοιμαστούμε στο 100% για τον αγώνα. Ξεκινάμε πάντα από την άμυνα καθώς αυτό είναι το στοιχείο που μας έχει δώσει τις προηγούμενες νίκες και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Περιμένουμε τον κόσμο μας το Σάββατο στο γήπεδο να μας δώσει ώθηση για το δύσκολο αυτό παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή. Μην ξεχνάμε πως πέρυσι, η NEM BC Arena και οι μόλις δύο ήττες στην κανονική διάρκεια, ήταν το Α και το Ω έτσι ώστε η ομάδα μας να βρεθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας», τόνισε ο 23χρονος γκαρντ της ΝΕΜ, Θανάσης Τσούκας.

 

Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν αντίδραση μετά τις δύο ήττες που έχουν στο πρωτάθλημα που οδήγησαν στην έξοδο τον προπονητή Πέταρ Άλεξιτς και ενώ εκκρεμεί ο αναβληθείς αγώνας με την Δόξα Λευκάδας. «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι μπροστά μας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως η Νεανική Εστία Μεγαρίδος. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, μένοντας συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για να διεκδικήσουμε τη νίκη», σημείωσε ο 22χρονος φόργουορντ του Ηρακλή, Ανδρέας Καλόγηρος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια