er

Ηρακλής-Παπάγου: Μονομαχία σε γαλανόλευκο φόντο

 

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Παπάγου το Σάββατο στις 16:30 για την πέμπτη αγωνιστική της Elite League. Στιγμιότυπα της αναμέτρησης θα μεταδοθούν από το Action 24, ενώ ολόκληρο το παιχνίδι θα προβληθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. «Έχουμε μπροστά μας ένα επικίνδυνο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Παπάγου. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι η νίκη, την οποία χρειαζόμαστε, τόσο για αγωνιστικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και με τη βοήθεια του κόσμου μας, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε ένα σερί νικών, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου», τόνισε ο 25χρονος γκαρντ του Ηρακλή, Νίκος Τσιακμάς.

 

Οι φιλοξενούμενοι μετά το 2/2 στην έδρα τους θα αναζητήσουν το πρώτο τους διπλό. «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή το ερχόμενο Σάββατο,γνωρίζουμε ότι είναι μια από τις δυσκολότερες έδρες στην διοργάνωση καθώς έχει και πολύ έμπειρους παίχτες αλλά θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», δήλωσε ο 18χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ Στέφανος Σπάρταλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια