er

Ηρακλής-Ελευθερούπολη: Μονομαχία στον Βορρά

 

 

Ο Ηρακλής υποδέχεται την Ελευθερούπολη την Τετάρτη στις 16:30 για την τρίτη αγωνιστική της Elite League. Στιγμιότυπα της αναμέτρησης θα μεταδοθούν από το Action 24, ενώ ολόκληρο το ματς θα προβληθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube. 

 

Οι γηπεδούχοι έκαναν ποδαρικό με ήττα στη Μύκονο, ενώ «χρωστούν» το αναβληθέν παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας. «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως η Ελευθερούπολη. Ψάχνουμε και οι δύο την πρώτη μας νίκη στην Elite League κι εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% για να τη διεκδικήσουμε», δήλωσε ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ του Ηρακλή, Κώστας Καμπουρίδης.

 

Οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα από τη Νήαρ Ηστ στη Γεωργιανή αναζητούν την παρθενική τους νίκη στο πρωτάθλημα. «Για μας η ήττα από τη Νήαρ Ηστ ήταν σίγουρα εκτός προγράμματος.   Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη απο τον κόσμο μας ο οποίος ήρθε και μας συμπαραστάθηκε σε μεγάλο βαθμό. Πρέπει όμως πολύ γρήγορα να τη ξεχάσουμε γιατί μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι στη δύσκολη έδρα του Ηρακλή ο οποίος και  αυτός προέρχεται απο ήττα και θέλει να αντιδράσει μπροστά στο κοινό του. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ.  Να βελτιώσουμε τα  κακώς κείμενα απο  το ματς που πέρασε. Θέλουμε μια νίκη ψυχολογίας απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία.  Το σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο», υπογράμμισε ο 27χρονος φόργουορντ του ΓΣΕ, Νίκος Καμάρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια