er

Τον Αρη υποδέχονται την Κυριακή οι Πάνθηρες Καβάλας-Τι δήλωσε ο Αρίστιππος Χαντέλης

 

Η δύσκολη αποστολή των Πανθήρων Καβάλας στην Καλαμαριά, την προηγούμενη Κυριακή, έφερε μία πολύτιμη νίκη που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό και έδωσε την ευκαιρία στο προπονητικό επιτελείο να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Η προσοχή, πλέον, στρέφεται στον επόμενο αντίπαλο που είναι η ομάδα του Άρη, που  έχει ξεκινήσει δυνατά στο πρωτάθλημα έχοντας δύο νίκες στους τρεις αγώνες που έχει δώσει και βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, μία νίκη μακριά από την ομάδα της Καβάλας που οδηγεί την «κούρσα» μαζί με την Ανόρθωση Βόλου.

 

«Έχουμε δουλέψει πολύ όλη την εβδομάδα πάνω στις αδυναμίες που εμφανίσαμε την προηγούμενη αγωνιστική και κατανοούμε πως θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη ένταση και μεγάλη συγκέντρωση κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει πετύχει σπουδαίες νίκες, με μοναδική ήττα εκείνη κόντρα στην ομάδα του Πανοράματος που ήρθε αρκετά δύσκολα. Για άλλη μια φορά η βοήθεια του κόσμου μας θα είναι πολύ σημαντική και τους καλούμε να μας στηρίξουν την Κυριακή το απόγευμα», δήλωσε ο προπονητής Αρίστιππος Χαντέλης.

 

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί, εκτάκτως, στις 17:30 στο ΔΑΚ Καλαμίτσας  «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια