er

Οι δηλώσεις για τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών

 

H 4η αγωνιστική της Α1 Γυναικών είναι προ των πυλών και το πρώτο τζάμπολ θα γίνει αύριο (26/10) με τον αγώνα Ολυμπιακός-Πρωτέας Βούλας στο ΣΕΦ και την ΕΡΤ και πάλι παρουσία με την αναμέτρηση Αθηναϊκός – Ηρακλής την αμέσως επόμενη μέρα (27/10, ERT Sports 1).

 

Πρωταγωνίστριες και πρωταγωνιστές των ομάδων, κατέθεσαν την άποψη τους για την πρόκληση που έχουν μπροστά τους…

 

*26.10 15.00 ΣΕΦ (αίθ. 5) Ολυμπιακός-Πρωτέας Βούλας

 

Ιωάννα Δίελα (Ολυμπιακός): «Μετά το δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μερσίν, η ομάδα επιστρέφει σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζουμε τον Πρωτέα, μια καλή ομάδα του πρωταθλήματος και στόχος μας φυσικά, είναι η νίκη. Είναι ακόμα αρχή της σεζόν, δεν είμαστε στο 100%, αλλά αγώνα με τον αγώνα, θα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο».

 

Μάριος Δεσποτάκης (προπονητής, Πρωτέας Βούλας):  «’Σε λιγότερο από 48 ώρες μετά το ευρωπαϊκό μας παιχνίδι για το Eurocup με την Ισπανική IDK , καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μας είναι σίγουρα κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια, όμως είμαι σίγουρος ότι τα κορίτσια θα δώσουν ακόμα μια μάχη με όλες τους τις δυνάμεις. Άλλωστε όλο αυτό, είναι μια διαδικασία που μας βοηθάει να χτίσουμε τον χαρακτήρα και την νοοτροπία της ομάδας και οι παίκτριές μας ανταποκρίνονται ικανοποιητικά, όντας πολύ συγκεντρωμένες και σοβαρές».

 

27.10 13.00 Κοιλάδας Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

 

Σαββίνα Καραλή (Πανσερραϊκός): «Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να επικρατήσουμε απέναντι στον Ηρακλή την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά το σημαντικότερο είναι να εστιάζουμε σε όσα μπορούμε να ελέγξουμε στο παρόν. Ο αγώνας της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι κρίσιμος, όπως άλλωστε κάθε αγώνας. Πρέπει να παίξουμε με έντονο πάθος, ακολουθώντας τις οδηγίες του κόουτς Κεραμιδά και να υπερασπιστούμε την έδρα μσς».

 

Ντίνα Σαρηγιαννίδου (ΠΑΣ Γιάννινα): «Την Κυριακή παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ομάδα των Σερρών.  Στη διοργάνωση του κυπέλλου τους νικήσαμε δύσκολα με δύο ξένες. Θα είναι ένα κλειστό  παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς προετοιμαζομαστε κατάλληλα όλη την εβδομάδα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

 

27.10 13.45 Δ. Καλτσάς Αθηναϊκός-Ηρακλής (ΕΡΤ Sports 1)

 

Νεφέλη Στούπα (Αθηναϊκός): «Το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι για μας εξίσου δύσκολο και σημαντικό, αφού προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα απέναντι στον Αμύντα. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να εμφανιστούμε καλύτερες απέναντι στον Ηρακλή, τον οποίο υπολογίζουμε και σεβόμαστε. Ελπίζουμε να έχουμε την Κυριακή τη στήριξη του κόσμου και με σοβαρότητα και πειθαρχία στο πλάνο από το πρώτο λεπτό του αγώνα, να φτάσουμε στη νίκη».

 

Σοφία Γιαπιτζόγλου (Ηρακλής): «Αναμφίβολα πρόκειται για ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, από το οποίο όμως θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Ερχόμαστε από δύο πολύ σημαντικές νίκες με ανεβασμένη ψυχολογία και παραμένοντας πιστές στο πλάνο του προπονητή θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

 

27.10 14.30 «Π. Γιαννακόπουλος» Παναθηναϊκός-Αμύντας

 

Αντριάνα Τσβίτκοβιτς (Παναθηναϊκός):  «Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα παιχνίδι για το πρωτάθλημα και οφείλουμε να δείξουμε συγκέντρωση και να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Σίγουρα υπάρχει μια κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες, όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει καμία δικαιολογία και οφείλουμε να νικήσουμε και παράλληλα να προσφέρουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση στον κόσμο μας».

 

Ζωή Μαργώνη (Αμύντας): «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλές επιτυχίες. Θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικές, συγκεντρωμένες στο πλάνο και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

 

27.10 13.00 Εσπέρου Εσπερίδες Καλλιθέας-Παναθλητικός

 

Σταύρος Νανάκος (προπονητής, Εσπερίδες Καλλιθέας): «Προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα της Κυριακής, όπου θα αντιμετωπίσουμε μια ιδιαίτερα ισχυρή και επιθετική ομάδα. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας πιστά, με στόχο να εξασφαλίσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ομάδα βρίσκεται σε μια φάση προσαρμογής, αλλά βρήκα το σύνολο σε εξαιρετική κατάσταση. Αγώνα με τον αγώνα, θα βελτιωνόμαστε, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

 

Η πειθαρχία, η προσήλωση στο παιχνίδι και η ομαδικότητα είναι τα στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας και να αποδείξουμε το ταλέντο και τη δουλειά μας στο γήπεδο».

 

Κατερίνα Τσινέκε (Παναθλητικός): Δεύτερος συνεχόμενος εκτός εδρας αγώνας για την ομάδα μας. Αντιμετωπίζουμε τις Εσπερίδες σε ένα παιχνίδι που θα είναι δύσκολο και δυνατό. Εμείς θα παρουσιαστούμε έτοιμες για να διεκδικήσουμε την νίκη που θα μας κρατήσει ψηλά στην βαθμολογία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια