Τον Πανσερραϊκό υποδέχεται ο ΠΑΟΚ για την Α1 Γυναικών-Τι δήλωσε ο Αγγελος Αγγελίδης

 

Για την 1η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο PAOK Sports Arena, σήμερα Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, τον Πανσερραϊκό.

 

Ο ανανεωμένος και νεανικός ΠΑΟΚ, ξεκινά τις υποχρεώσεις του στην Α1 γυναικών, θέλοντας να ξεκινήσει με το... δεξί, παίρνοντας την απαραίτητη ψυχολογία.

 

Απέναντί του, ο νεοφώτιστος Πανσερραϊκός, ο οποίος έρχεται στην Θεσσαλονίκη, έχοντας δύο γνώριμες από την περσινή σεζόν του ΠΑΟΚ, τις Ζάντα Ράις και Μόργκαν Τζόουνς.

 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

 

«Πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας για φέτος, και παράλληλα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Παρόλο που ο Πανσερραϊκός είναι νεοφώτιστος, έχει ιστορία στο μπάσκετ γυναικών, και φέτος έχει φτιάξει μία δυνατή ομάδα μ' έναν πολύ καλό προπονητή. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να ενισχύσει την προσπάθεια των κοριτσιών, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε ποδαρικό με το... δεξί στο πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις πήγαν καλά, διορθώσαμε πολλά πράγματα που θέλουμε και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια