Ράπτης: «Δε μου αρέσει να αφήνω μισές υποσχέσεις»

 

Ο φόργουορντ-σέντερ του Πιερικού Αρχελάου (National League 2, 4ος όμιλος), Αλέξης Ράπτης, μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του EOK WebRadio με τον Λεωνίδα Πιστιόλη. Αναλυτικά είπε:

 

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πιερικό Αρχέλαο:

 

«Γύρισα πέρυσι στη ομάδα της πόλης μου με μια υπόσχεση, να ανεβάσουμε την ομάδα σε υψηλότερη κατηγορία. Δυστυχώς δεν πετύχαμε πέρυσι το στόχο μας. Απ’ τη στιγμή που δεν το καταφέραμε, δε μου αρέσει να αφήνω μισές υποσχέσεις. Οπότε ήθελα να την τηρήσω. Φέτος πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Εμένα δε με ικανοποιεί κάτι λιγότερο απ’ την άνοδο, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας».

 

Για την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν:

 

«Έχει αρχίσει η προετοιμασία μας, με εντατικούς ρυθμούς και προσπαθούμε να “δέσουμε” σαν ομάδα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα, αλλά το καλό είναι ότι έχουμε χρόνο».

 

Για την προσθήκη του Φίλιππου Καλογιαννίδη:

 

«Θα γίνουν σίγουρα κι άλλες προσθήκες. Πιστεύω ότι σε λίγες μέρες θα “κλείσει” το ρόστερ με τις κατάλληλες κινήσεις, έτσι ώστε να πρωταγωνιστήσουμε».

 

Για τον όμιλό τους:

 

«Δεν έχω σαφή εικόνα για τον όμιλό μας. Από διάφορα που ακούω και συζητήσεις… καφενείου που κάνουμε, δεν είναι τόσο δυνατός όσο πέρυσι. Θα φανεί στην πράξη όμως. Πέρυσι ήταν 6-7 ισοδύναμες ομάδες, δεν ξεχώριζε κάποια με μεγάλη διαφορά. Ακόμη και οι Τιτάνες Παλαμά που τερμάτισαν στην 1η θέση, δεν τα κατάφεραν στο τέλος. Στο γήπεδο θα φανούν όλα».

 

Για το κίνητρο που βρίσκει στο να συνεχίζει στα 44 του χρόνια:

 

«Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κρατιέσαι, απλά είναι τρόπος ζωής. Είναι η συνήθεια τόσων ετών. Το να γυμνάζεσαι, να κρατάς το σώμα σου όπως πρέπει και να σέβεσαι το εαυτό σου πάνω απ’ όλα. Κάπως σε τρομάζει το “αύριο”, η επόμενη μέρα, όταν δε θα μπορείς να κάνεις αυτά που κάνεις. Θες να το απολαύσεις όσο μπορείς ακόμα και όσο βαστάει το σώμα σου. Είμαστε προς το τελείωμα. Κίνητρο πάντα υπάρχει, όταν δε θα υπάρχει κίνητρο σταματάς».

 

Για το αν έχει κάποιον προσωπικό στόχο:

 

«Προσωπικό στόχο δε θέτω ποτέ. Δεν ήταν αυτοσκοπός το να έχω μέσους όρους double-double πέρυσι. Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα να κερδίζει και ας μη σκοράρω τίποτα εγώ ή ας μην κάνω καμία ασίστ. Αν η ομάδα καταφέρει τους στόχους της, όλοι βγαίνουμε κερδισμένοι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια