Τον Ανταίο υποδέχονται την Κυριακή για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών οι Πάνθηρες Καβάλας-Χαντέλης: «Αγώνας προετοιμασίας για το Πρωτάθλημα»

 

Η εμφατική νίκη των Πανθήρων Καβάλας στο πρώτο ματς της σεζόν και απέναντι στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου είναι πλέον παρελθόν και ετοιμάζονται για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην ομάδα του Ανταίου.

 

Η αθηναϊκή ομάδα με έδρα την Κυψέλη συμμετέχει φέτος στον νότιο όμιλο της Α2 έχοντας παράλληλα συνάψει συνεργασία με τον ιστορικό Αθηναϊκό που αγωνίζεται στην Α1 Γυναικών.

 

Ο coach Χαντέλης δήλωσε σχετικά:

 

«Καταφέραμε το Σάββατο να κάνουμε μια πολύ δυνατή εκκίνηση σε μία ομολογουμένως πολύ μεγάλη σεζόν που ανοίγεται μπροστά μας. Τα κορίτσια παρότι βρίσκονται μόλις λίγες μέρες μαζί κατάφεραν και έβγαλαν στο παρκέ διάθεση και μαχητικότητα, στοιχεία που είναι τα πιο σημαντικά σε αυτό το πρώτο στάδιο της σεζόν που διανύουμε. Έχουμε πολλά πράγματα όμως που θα πρέπει να δουλέψουμε, να βελτιώσουμε και να εξελίξουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας και πάλι την ομάδα του Ρυσίου.

 

Όσον αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Ανταίου στην έδρα μας, μια πολύ φιλόδοξη και ταλαντούχα ομάδα. Για εμάς η στόχευση σε αυτά τα ματς παραμένει η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία μας ώστε η έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων μας στο Πρωτάθλημα να μας βρει στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια