Φιλικό με την Ελευθερούπολη την Τρίτη για την Γέφυρα

 

Η διοίκηση του ΚΣ Γέφυρας προσκαλεί τους φίλους της ομάδας την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 18:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Γέφυρας, για να παρακολουθήσουν το  φιλικό αγώνα απέναντι στην εξαιρετικά ισχυρή ομάδα του ΓΣ Ελευθερούπολης η οποία αγωνίζεται στην elite league.

 

«Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την ομάδα της Ελευθερούπολης για την τιμή που μας κάνει με την παρουσία της, και τη συνεργασία της στη διεξαγωγή αυτού του αγώνα.

 

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό φιλικό παιχνίδι, το οποίο αποτελεί μέρος της προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα δώσει τη δυνατότητα στον προπονητή μας να αξιολογήσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών, να δοκιμάσει νέες τακτικές και σχήματα, καθώς και να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα που θα συμβάλουν στη βελτίωση της απόδοσης της ομάδας. Αυτός ο αγώνας είναι ένα ακόμα βήμα στην προετοιμασία μας, με απώτερο στόχο την άριστη αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τις 5 Οκτωβρίου.

 

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε την ομάδα μας με την παρουσία σας, και να απολαύσετε έναν όμορφο αγώνα μπάσκετ υψηλού επιπέδου», αναφέρεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια