Στους Σοφάδες την Τετάρτη η ΧΑΝΘ-Τι δήλωσε ο Δημήτρης Μπουσβάρος

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν έχει αρχίσει για τη ΧΑΝΘ. Την προσεχή Τετάρτη(18/9) η Αδελφότητα θα ταξιδέψει στον νομό Καρδίτσας προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΓΣ Σοφάδων (ομάδα Β΄ Εθνικής) για την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι.

 

Αναφερόμενος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση όσο και στην περίοδο προετοιμασίας της ΧΑΝΘ ο Δημήτρης Μπουσβάρος είπε τα εξής: «Το τελευταίο διάστημα δώσαμε 5 φιλικά παιχνίδια (σ.σ. με Φίλιππο Βέροιας, Γέφυρα, Ελευθερούπολη, Μαχητές Πεύκων και Vancouver Huskies),  σε ένα διάστημα οκτώ ημερών. Βγάλαμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την ετοιμότητά μας ενώ είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

 

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος,  έχουμε ως σημείο αναφοράς την άμυνα ενώ στην επίθεση σίγουρα θέλουμε ακόμη δουλειά προκειμένου να έχουμε καλύτερες αντιδράσεις και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.  Βρισκόμαστε εν αναμονή της συμπλήρωσης του ρόστερ μας με έναν ξένο παίκτη. Το παιχνίδι με τους Σοφάδες είναι μια ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Elite League. Θα διεκδικήσουμε φυσικά την νίκη καθώς πρόκειται για ένα νοκ άουτ παιχνίδι που θα μας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουμε στο κύπελλο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια