Φιλικό συμπερασμάτων κόντρα στη Μοντάνα για το μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ- Α. Αγγελίδης: «Είμαι ικανοποιημένος!»

 

Φιλική αναμέτρηση στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, έδωσε το τμήμα γυναικών του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας την Μοντάνα, από την Βουλγαρία.

 

Σε μία αναμέτρηση, η οποία είχε ως στόχο την απόκτηση συμπερασμάτων από τον Άγγελο Αγγελίδη, ο Δικέφαλος παρουσίασε καλή εικόνα, βγάζοντας στο γήπεδο τα όσα δουλεύει όλο αυτό το διάστημα στην περίοδο της προετοιμασίας.

 

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, θέλοντας να έχει εικόνα από όλες τις παίκτριες του ρόστερ, δείχνοντας ότι η κάθε παίκτρια της ομάδας έχει σημαντικό ρόλο στις επερχόμενες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

 

Για την ιστορία, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε 36-31, με το τελικό σκορ να είναι 67-71.

 

ΠΑΟΚ (Αγγελίδης): Πράπα 13(1), Ζορμπαλά, Κουμαντσιώτου 4, Σάββα, Τρονγκ 4, Μυλωνάκη 4, Μιχαηλίδου Ε. 5(1), Μιχαηλίδου Κ. 2, Μπρουνέλ 17(3), Χόμπι 12, Ψαρρά, Σταματάκη 6.

 

Α. Αγγελίδης: «Είμαι ικανοποιημένος!»

 

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη, μετά την φιλική αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μοντάνα.

 

«Μπορώ να είμαι ικανοποιημένος είναι η αλήθεια. Βέβαια, με απογοητεύει ότι δύο ομάδες μας ακύρωσαν τα φιλικά, λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, δημιουργώντας πρόβλημα στην ομάδα να βρει φιλικούς αγώνες, ειδικά υψηλού επιπέδου. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Τα κορίτσια δείχνουν να είναι σε καλό ρυθμό. Παίξαμε κόντρα σε μία δυνατή ομάδα, η οποία βρίσκεται συνέχεια στους τελικούς του βουλγάρικου πρωταθλήματος, και η οποία έχει υψηλού επιπέδου ξένες αθλήτριες. Βγάλαμε μόνο καλά συμπεράσματα, είτε να διορθώσουμε, είτε να ποντάρουμε στα καλά μας στοιχεία. Χάρηκα πολύ για τον ρυθμό που είχαμε, και το πόσο το ευχαριστήθηκαν τα κορίτσια, και το ότι μου έδειξαν ότι είναι ομάδα ακόμα και αν βρισκόμαστε στα μέσα Σεπτέμβρη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια