Συνεχίζουν στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, Στόιτσης και Χερκελετζής

 

Συνεχίζει και ο «Βενιαμίν» του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, Άγγελος Στόιτσης για την νέα αγωνιστική χρονιά 2024-2025.

 

Ο Άγγελος είναι αθλητής  «γέννημα και θρέμμα» του «Μέγα» αφού προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

 

Αγωνίζεται στο ανδρικό τμήμα του «Μέγα» με ενεργό ρόλο από παίδας με σημαντική και ουσιαστική παρουσία όλα αυτά τα χρόνια.

 

*Ακόμη για δεύτερη χρονιά θα αγωνιστεί σε γνώριμους αγωνιστικούς χώρους ο Βασίλης Χερκελετζής αφού μετά από τρία χρόνια αγωνιστικής παρουσίας στην ομάδα του Γ.Α.Σ. Κουφαλίων πέρσι επέστρεψε στην ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

 

Ο Βασίλης που αγωνίζεται στις θέσεις 4-5, πάντα κρατούσε στην καρδιά της ομάδας  μια ξεχωριστή θέση σε όποια ομάδα και αν αγωνιζόταν.

 

Η επιστροφή του ενισχύει σημαντικά την ομάδα που προσπαθεί να μείνει πάντα πιστή στους στόχους που έχει θέση από την νέα χρονιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια