er

Εφήβων: Η Τουρκία επόμενη αντίπαλος της Ελλάδας- Τι δήλωσε ο Στέφανος Σπάρταλης

 

Η Τουρκία νίκησε 84-68 την Ισπανία και θα είναι η επόμενη αντίπαλος της Ελλάδας για τις θέσεις 9-12 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που πραγματοποιείται στο Τάμπερε. Ο αγώνας Ελλάδα-Τουρκία θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Αυγούστου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της σημερινής (1/8) ημέρας:

 

Προημιτελικοί

 

Θέσεις 1-8

 

Γερμανία-Λιθουανία 87-86

 

Σουηδία-Σλοβενία 56-79

 

Βέλγιο-Σερβία 76-88

 

Γαλλία-Ισραήλ 72-85

 

Θέσεις 9-16

 

Κροατία-Λετονία 60-72

 

Ελλάδα-Φινλανδία 79-72

 

Δανία-Ιταλία 77-90

 

Τουρκία-Ισπανία 84-68

 

Το πρόγραμμα

 

Σάββατο 3/8

 

Ημιτελικοί

 

Γερμανία-Σλοβενία

 

Σερβία-Ισραήλ

 

Θέσεις 5-8

 

Λιθουανία-Σουηδία

 

Βέλγιο-Γαλλία

 

Θέσεις 9-12

 

Ιταλία-Λετονία

 

Ελλάδα-Τουρκία

 

Θέσεις 13-16

 

Δανία-Κροατία

 

Φινλανδία-Ισπανία

 

Τι δήλωσε ο Στέφανος Σπάρταλης

 

Το παιχνίδι της Ελλάδας με την Φινλανδία ολοκληρώθηκε, με το μυαλό των διεθνών παικτών και του προπονητικού τιμ να βρίσκεται ήδη στην επόμενη ομάδα (Τουρκία) που θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (3/8) για τις θέσεις 9-12.

 

«Το σημερινό παιχνίδι, στην αρχή δεν ξεκίνησε όπως θα το θέλαμε», δήλωσε ο Στέφανος Σπάρταλης. «Αργήσαμε να βρούμε τα ‘πατήματά’ μας. Ξέραμε βέβαια ότι σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Θέλαμε πολύ το θετικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο οδηγήσαμε την Φινλανδία σε πολλά λάθη, την κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ και επιθετικά ήμασταν καλύτεροι. Μ’ αυτόν τον τρόπο πετύχαμε τη νίκη που θέλαμε. Τώρα θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Εμείς θα έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε την επόμενη αντίπαλό μας, με στόχο να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια