Νέων Γυναικών: Πρεμιέρα αύριο στο Ευρωπαϊκό U20 απέναντι στην Αλβανία

Στη μάχη του Ευρωμπάσκετ U20 (Β’ Κατηγορίας) που θα διεξαχθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας μπαίνει αύριο (15.30, 6/7) η Εθνική Νέων Γυναικών, η οποία στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της θα αντιμετωπίσει την Αλβανία.

 

Η Εθνική Νέων Γυναικών συμμετέχει στον Γ’ Ομιλο και εκτός από την Αλβανία θα αντιμετωπίσει την Κροατία και το Βέλγιο.

 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που βρίσκεται στη Σόφια από την Πέμπτη και είναι πανέτοιμο για την αυριανή αναμέτρηση. Η Σταυρούλα Παπαδάκη η οποία αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού είναι καλύτερα και αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα με την Αλβανία.

 

Ο Γιώργος Σουλιώτης, συνεργάτης της Κατερίνας Δελή στον πάγκο της Εθνικής Νέων Γυναικών μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση ανέφερε χαρακτηριστικά… «Η Αλβανία είναι μια ομάδα που δεν διαθέτει πολύ ψηλά κορμιά. Βασίζεται στην ταχύτητα, πιέζει την μπάλα στην άμυνα και προσπαθεί να τρέξει στο γήπεδο για καλύψει τις αδυναμίες της.

 

Σημασία έχει η δική μας απόδοση και πως η ομάδα μας θα παρουσιαστεί μετά από την σκληρή προετοιμασία που έχουν κάνει τα κορίτσια. Θέλουμε να βγάλουν στο γήπεδο όλα όσα έχουμε δουλέψει, έτσι ώστε να θέσουμε τις βάσεις για τα δύο επόμενα παιχνίδια που είναι και τα πιο δύσκολα. Κροατία και Βέλγιο είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης».

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ τον αγώνα Ελλάδα – Αλβανία

 

Γ’ Ομιλος – 6 Ιουλίου

 

15.30 Ελλάδα – Αλβανία

18.00 Βέλγιο – Κροατία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια