Συνεχίζει στον Λεύκιππο Ξάνθης ο Παλλάκης

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λεύκιππου Ξάνθης ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Παλλάκης θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες αγωνιστικές υπηρεσίες του στην ομάδα.

 

Ο Γιώργος βρίσκεται από το 2017 στην ομάδα και έχει ζήσει όλες τις μεγάλες στιγμές της σύντομης αλλά εντυπωσιακής πορείας στο χώρο του μπάσκετ.

 

Από τους αγώνες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος έως και το πρωτάθλημα της National League, ο Γιώργος Παλλάκης βρίσκεται δίπλα στην ομάδα «σκεπάζοντας» τα καλάθια και συνεισφέρει ουσιαστικά σε κάθε αναμέτρηση.

 

«Είναι η αθλητική, η μπασκετική μου οικογένεια ο Λεύκιππος όπου έχω μόνο φίλους και αυτό το έχω εισπράξει από τις πρώτες μου στιγμές στην ομάδα, το μακρινό 2017.

 

Ο σύλλογος έχει μεγαλώσει και αγωνίζεται με επιτυχία στις Εθνικές κατηγορίες έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο κάθε χρόνο.

 

Το σημαντικό είναι ότι ο κορμός παρέμεινε καθώς δεν υπήρχαν μεγάλες προσθαφαιρέσεις στο δυναμικό της ομάδας. Αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για την ομάδα και ακόμη περισσότερο με την παραμονή του προπονητή μας κου Ζαφειρούδη για τον οποίο τα λόγια περισσεύουν με την επιρροή του στο παιχνίδι μας να είναι καταλυτική.

 

Όλα αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο καθώς με την έναρξη της προετοιμασίας θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι για να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις της φετινής χρονιάς», αναφέρει ο παίκτης.

 

Ο Γιώργος Παλλάκης αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις 4 και 5, έχει ύψος 2.03 και φοράει τη φανέλα με το Νο 3 η οποία και δικαιωματικά του ανήκει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια