«Απορροφούνται» από τον ΑΣ Πανόραμα οι Πρωταθλητές Πανοράματος

 

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία μεταξύ των δύο μεγαλύτερων μπασκετικών συλλόγων του Πανοράματος, του ΑΣ Πανόραμα και των Πρωταθλητών Πανοράματος. Η ανακοίνωση:

 

«Σε μια νέα εποχή μπαίνει το άθλημα της καλαθοσφαίρισης καθώς οι δύο σύλλογοι ΑΣ Πανόραμα και Πρωταθλητές Πανοράματος ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με στόχο την δημιουργία μιας πρότυπης ακαδημίας.

 

Οι προπονητές/τριές και των δύο συλλόγων ενώνουν την τεχνογνωσία τους.

 

Στα πλαίσια της ομαλής συνεργασίας γίνεται η απορρόφηση του συλλόγου Πρωταθλητές Πανοράματος από τον ΑΣ Πανόραμα.

 

Μία ενωμένη ακαδημία η οποία θα πρωταγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και θα αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Τα πλεονεκτήματα αυτής της απορρόφησης είναι πολλά για τα παιδιά μας.

 

Αναφέρουμε ενδεικτικά:

 

-Περισσότερες επιλογές προπονήσεων για όλα τα τμήματα

 

-Περισσότερες αγωνιστικές ομάδες (με παιδιά ίδιας ηλικίας και παρόμοιας εμπειρίας) που μεταφράζεται σε περισσότερο και ουσιαστικότερο αγωνιστικό χρόνο παιχνιδιού σε όλα τα παιδιά ανεξάρτητα από το επίπεδό τους.

 

-Ομάδα νέων (Κ21) η οποία θα είναι ένα πολύτιμο σκαλοπάτι για τα παιδιά που φεύγουν από την εφηβική ομάδα λόγω ηλικίας.

 

-Σταματάει η ανούσια τοπική αγωνιστική αντιπαλότητα και μετατρέπεται σε εποικοδομητική συνεργασία αξιοποιώντας τα προπονητικά στελέχη και τους αθλητές και των δύο σωματείων.

 

-Ενισχύονται τα αυτούσια γυναικεία τμήματα υποδομής

 

Το ενοποιημένο τμήμα καλαθοσφαίρισης θα αποτελείται πλέον από περισσότερους από 250 αθλητές και αθλήτριες, καθιστώντας το, ένα από τα μεγαλύτερα στη Θεσσαλονίκη με ομάδες που θα συμμετέχουν στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών, στην National League 2 ανδρών, στο πρωτάθλημα νέων (Κ21) και σε όλα τα πρωταθλήματα των αναπτυξιακών κατηγοριών (εφηβικό, παιδικό, παμπαίδες, κορασίδες κτλ.) που διοργανώνονται από την ΕΚΑΣΘ.

 

Εξίσου σημαντικό είναι ότι υπεύθυνος όλων των αναπτυξιακών και αγωνιστικών τμημάτων εξακολουθεί να είναι ο Στράτος Καραμανώλης, ο οποίος θα πλαισιωθεί περαιτέρω από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές/τριες και των δύο συλλόγων.

 

Η coach Βιβή Διαβολεμένου θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να είναι στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας η οποία έχει θέσει υψηλούς στόχους. Η ίδια θα κατευθύνει την ομάδα κορασίδων με βασικό μέλημα να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών.

Τα ηνία της ανδρικής ομάδας και της ομάδας νέων αναλαμβάνει ο coach Θωμάς Λαζάρου, ο οποίος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία που είχε ως head-coach των Πρωταθλητών Πανοράματος.

 

Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τα υπόλοιπα τμήματα, τους/τις προπονητές/τριες που θα πλαισιώσουν όλες τις ομάδες αλλά και όλες τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν οριστικοποιηθεί».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια