Τέλος από την Ελπίδα Αμπελοκήπων ο Γρηγόρης Κοκκινίδης

 

Από τον πρώην πλέον, προπονητή των γυναικών της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Γρηγόρη Κοκκινίδη, πήραμε την παρακάτω δήλωση:

 

«Θυμάμαι το τελευταίο μήνυμα που είχα γράψει προσπαθώντας να ολοκληρωθεί μια από τις πολλές μεταγραφές που κάναμε στην Ελπίδα:

 

"Καλημέρα ! Είμαι ο Γρηγόρης Κοκκινίδης, προπονητής στους Αμπελόκηπους και μαζί με το Σταύρο Γουναρίδη και τον Στέργιο Γκούμα  φτιάχνουμε μια νέα ομάδα μπάσκετ. Μια ομάδα νεανική με στόχο ρεαλιστικό και πραγματοποιήσιμο. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε το επίπεδο της κατηγορίας. Εγώ σου υπόσχομαι ότι δε θα τα παρατήσω ποτέ και θα  προσπαθώ καθημερινά για την  ατομική σου βελτίωση  και την καθιέρωση της ομάδας στην πόλη μας".

 

Ήταν μια υπόσχεση που δόθηκε σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συνεργάστηκα μαζί τους και όλοι μαζί διεκδικήσαμε τη θέση μας στη νέα εποχή της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

 

Η διοίκηση μας έδωσε την ελευθερία και αρκετά εργαλεία για να οργανώσουμε ακόμη καλύτερα την ακαδημία. Οι φανταστικοί γονείς μας βοήθησαν να κλείσει η χρόνια ομαλά κι επιτυχημένα.

 

Όμως όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν. Έτσι και η συνεργασία με το σύλλογο μετά από 3 υπέροχα χρόνια έλαβε τέλος.

 

Θέλω να ευχαριστήσω την μεγάλη οικογένεια της Ελπίδας ακόμη και αυτούς που αποχώρησαν νωρίτερα για τους σημαντικούς προσωπικούς τους λόγους. Ευχαριστώ επίσης για την εμπιστοσύνη , την στήριξη και τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε. Προσπάθησα να μην αδικήσω κανέναν. Τέλος να υπενθυμίσω ότι μαζί με την υπόλοιπη προπονητική ομάδα και φυσικά τους αφανείς ήρωες-γονείς καταφέραμε να ανεβάσουμε το επίπεδο Δυτικά.

 

Εύχομαι σε όλους πάντα επιτυχίες και να μη σταματήσει η αγάπη για το μπάσκετ.

 

Μια φορά Ελπίς για πάντα Ελπίς!

 

Το μπάσκετ συνεχίζεται!».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια