NCAA D1 υποτροφία για την Ηλέκτρα Λυκάκη των Πανθήρων Καβάλας

Από τους Πάνθηρες Καβάλας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

«Έχοντας επιλέξει συνειδητά να υπηρετούμε εντατικά το μπάσκετ γυναικών, με επίκεντρο την πόλη της Καβάλας, νιώθουμε δικαιωμένοι κάθε φορά που αθλήτρια μας καταφέρνει να ξεπεράσει τα στενά όρια της περιφέρειας μας και να εξελιχθεί σε υψηλότερο επίπεδο.

 

Συνεχείς κλήσεις σε κλιμάκια προεθνικών, συμμετοχές αθλητριών μας στις μικρές εθνικές ομάδες, μεταγραφές των κοριτσιών μας σε ομάδες των εθνικών κατηγοριών στα μεγάλα αστικά κέντρα, είναι τα αποτελέσματα της επιμονής μας να στηριζόμαστε σε αθλήτριες της πόλης μας και να τους δίνουμε από νωρίς χώρο και χρόνο στο πρωτάθλημα της Α2.

 

Είναι, εξάλλου, γεγονός πως για άλλη μία χρονιά είχαμε έναν από τους μικρότερους μέσους όρους ηλικιών αθλητριών, με τις μεταγραφές μας να κινούνται, με συνέπεια, προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Ηλέκτρα, συγχαρητήρια! Η NCAA D1 υποτροφία σου είναι το καλύτερο νέο για όλους εμάς που είδαμε την καθημερινή σου στοχοπροσήλωση και δουλειά στο γήπεδο να μετατρέπονται σε ισχυρό όπλο! Είμαστε σίγουροι πως θα προσθέσεις στους Blue Devils τη μαχητικότητα και την ορμή των Πανθήρων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια