FunBasket Festival: Ραντεβού στα Ιωάννινα

Το FunBasket Festival ταξιδεύει στα Ιωάννινα και είναι έτοιμο να «αγκαλιάσει» τα παιδιά και να τα φέρει πιο κοντά στο μπάσκετ μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση, αλλά και να… συγκατοικήσει με την Εθνική Γυναικών, που κάνει την προετοιμασία της στην πόλη.

 

Η ΕΟΚ στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες και σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΒΔΕ διοργανώνει την εκδήλωση την Κυριακή 16 Ιουνίου, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων. Η… δράση θα αρχίσει στις 09.00 και θα ολοκληρωθεί στις 11.00.

 

Λίγα λόγια για το Festival FunBasket

 

Το Festival FunBasket είναι ένα αθλητικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν παιδιά από 4 έως 8 ετών, ενθαρρύνοντάς τα να ενταχθούν στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης μέσω παιγνιωδών ασκήσεων, μαθαίνοντας τις βασικές αρχές του αθλήματος.

 

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι προσαρμοσμένος για την ηλικία και το ύψος των νεαρών αθλητών. Λόγω του εύρους ηλικίας και των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων το ασκησιολόγιο και ο εξοπλισμός διαφέρουν για τους μαθητές/αθλητές των ηλικιακών ομάδων 4-6 και 6-8 ετών.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια