Πανελλήνιο Παίδων, Final 8: Η τελετή λήξης-Ο ΜVP, η καλύτερη πεντάδα και οι πρώτοι σκόρερ-Φωτορεπορτάζ

<
p> 

Το τέλος του Final 8 του 51ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος έφερε και τις ατομικές διακρίσεις.

 

Πρώτοι σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκαν ο Ηλίας Χαϊδεμένος του Περιστερίου και ο Βασίλης Χαρτώνας της ΔΕΚΑ με 84 πόντους με την απονομή να πραγματοποιεί ο κ. Δημήτρης Διαμαντίδης Σύμβουλος Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ.

 

Πολυτιμότερος παίκτης μετά από ψηφοφορία των προπονητών αναδείχθηκε ο Ντούσαν Στάνκοβιτς του Ολυμπιακού. Την απονομή έκανε ο κ. Νίκος Σταυρόπουλος, Υπεύθυνος Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ.

 

Επίσης κατόπιν ψηφοφορίας των προπονητών η καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης αποτελείται από τους Βασίλη Χαρτώνα (ΔΕΚΑ), Ηλία Χαϊδεμένο (Περιστέρι), Ντούσαν Στάνκοβιτς (Ολυμπιακός), Αντώνη Μανωλιτσάκη (Προμηθέας Πάτρας) και Σπύρο Παπαϊωάννου (Πανιώνιος). Τα αναμνηστικά παρέδωσε ο κ. Κώστας Τσαρτσαρής, Υπεύθυνος Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ

 

Τελική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παίδων

 

8η ομάδα ανεδείχθη ο Πανσερραϊκός, 7η η Ιτέα, 6ο το Ηράκλειο Κρήτης, 5η η ΔΕΚΑ, 4ος ο Προμηθέας Πάτρας στον οποίο το αναμνηστικό απένειμε ο κ. Βασίλης Χαλκιάς, Αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

 

3η ομάδα ανεδείχθη ο Πανιώνιος. Τα μετάλλια απένειμαν οι κ.κ. Αναστάσιος Ταρενίδης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού και Ιωάννης Τσουμής, Μέλος ΔΣ της ΕΟΚ.

 

2η ομάδα ανεδείχθη το Περιστέρι που παρέλαβε τα μετάλλια από τους κ.κ. Παναγιώτη Σταυρακάρα, Πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και Αναστάσιο Ταρενίδη, Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Ξάνθης.  

 

Πρωταθλήτρια ομάδα Παίδων 2023-2024 ανεδείχθη ο Ολυμπιακός. Οι κ.κ. Στράτος Κοντός, Δήμαρχος Ξάνθης και Νικόλαος Νικολόπουλος, Γενικός Γραμματέας ΕΟΚ και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων – Διοργανώσεων ΕΟΚ, απένειμαν τα μετάλλια και ο κ. Νικολόπουλος το Κύπελλο του πρωταθλητή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια