Πανελλήνιο Κορασίδων, Final 8: MVP η Μαρ Σεγκούρα, τελετή λήξης

 

Έπεσε στα Τρίκαλα η αυλαία του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων με τις Εσπεριδες Καλλιθέας να κατακτούν τον φετινό τίτλο.

 

MVP αναδείχθηκε η Μαρ Σεγκούρα των Εσπερίδων την οποία βράβευσε ο Κώστας Μίσσας, υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος μπάσκετ γυναικών της ΕΟΚ. 

 

Πρώτη σκόρερ ήταν επίσης η Μαρ Σεγκούρα με 113 πόντους και το βραβείο παρέλαβε από την ομοσπονδιακή προπονήτρια της Εθνικής Κορασίδων, Ελένη Μίχα.

 

Την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης αποτελούν οι: Μαρ Σεγκούρα (Εσπερίδες), Αποστολία Ζορμπαλά (ΠΑΟΚ), Ευθυμία Φουστέρη (Κρόνος Αγ.Δημ.), Σοφία Σταμπουλίδου (ΠΑΟΚ) και Αννα Λαγωνικάκη (Παναθηναϊκός).

 

Την απονομή του τροπαίου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα των Εσπερίδων Καλλιθέας έκαναν ο Χρήστος Βασιλειάδης μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και εκ των υπευθύνων του μπάσκετ γυναικών και ο Αρης Ζώης μέλος του κεντρικού συμβουλίου της FIBA.

 

Τα μετάλλια και τα αναμνηστικά στον ΠΑΟΚ που κατέλαβε την δεύτερη θέση έδωσαν ο Βασίλης Τσιούτσιας, εντεταλμένος σύμβουλος Πρόνοιας του Δήμου Τρικκαίων και η Χρύσα Ντιντή αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Τρικάλων.

 

Την απονομή των μεταλλίων και του αναμνηστικού στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου που κατέλαβε την 3η θέση έκαναν ο Δημήτρης Καραστάθης ΓΓ της ΕΣΚΑΘ και ο Βάιος Φάλαγγας πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ.

 

Την 4η θέση κατέλαβε ο Παναθηναϊκός, την 5η ο Απόλλων Χαλκίδας, την 6η ο Ηρόδοτος, την 7η ο ΣΑΚ Αστέρας και την 8η ο Απόλλων Πάτρας.

 

Μετά το τέλος του τελικού η Σίλια Βίγκα των Εσπερίδων δήλωσε… «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στις υπόλοιπές ομάδες που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μπράβο στην ομάδα στις συμπαίκτριές μου και σε όλο το σταφ. Ηταν ένας δυνατός αγώνας και  ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Είχαμε δουλέψει πολύ για να κατακτήσουμε την πρώτη. Το θέλαμε πάρα πολύ και είμαι περήφανη θα την ομάδα μου».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια