Αρχισε το Filippos BC Basketball Camp-Φωτορεπορτάζ

 

Τα μυστικά του Σλούκα, η τεχνική του Αντετοκούνμπο, οι προπονήσεις του Ναν και άλλες πολλές ιστορίες από το κορυφαίο επίπεδου του παγκοσμίου μπάσκετ, αποτέλεσαν μαθήματα για τους ανερχόμενους αθλητές που συμμετέχουν στο Filippos BC Basketball Camp.

 

«Είναι απερίγραπτη η τιμή που νιώθουμε για την παρουσία του κόουτς Σάββα Καμπερίδη στο ΔΑΚ Βικέλας" για την 1η ημέρα του πενθήμερου μπασκετικού καμπ που διοργανώνει ο Φίλιππος Βέροιας. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Καμπερίδης βρέθηκε εσπευσμένα στη Βέροια για λογαριασμό του καμπ και φυσικά οι μικροί αθλητές τον αποζημίωσαν με την αφοσίωση στα λεγόμενά του και τις ερωτήσεις τους, ενώ ο Πρόεδρος Ηλίας Λαζός του παρέδωσε ένα αναμνηστικό με την προτομή του Φιλίππου και στον υπεύθυνο ακαδημιών, Χριστόφορο Κουρουζίδη μια μπλούζα του καμπ. Σέλφι και αυτόγραφα είχαν οπωσδήποτε την τιμητική τους.

 

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε εντατική προπόνηση με διάφορες ασκήσεις, με τους εκκολαπτόμενους αθλητές να την... ιδρώνουν τη φανέλα» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια