Δε συνεχίζει στη Μακαμπή ο Κώστας Γεωργάκας

 

Από τον, πρώην πλέον, τεχνικό της Μακαμπή Κώστα Γεωργάκα, πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση αποχώρησης στην οποία είχαμε πρώτοι αναφερθεί μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της ομάδας με τους Πρωταθλητές Πανοράματος:

 

«Ένας κύκλος έκλεισε. Ένας κύκλος τεσσάρων ετών. Ενας κύκλος που συνέπεσε με σημαντικές αλλαγές στην προσωπική μου ζωή. Ο κύκλος μου ως προπονητής της Μακαμπή Θεσσαλονίκης. Και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 2η θέση στην Α ΕΚΑΣΘ και καλύτερη άμυνα της κατηγορίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Όλα τα συγχαρητήρια αξίζουν στους 13 λεβέντες της παρακάτω φωτογραφιας. Χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα. Έδειξαν αυτοθυσία, αυταπάρνηση, υπομονή, επιμονή, πάθος, διάθεση, πείσμα, συνέπεια στις προπονήσεις και τεράστια αγάπη.

 

Αγάπη για τον συμπαίκτη τους και την ομάδα. Ήταν μια γροθιά στα καλά και στα δύσκολα. Δεν άφησαν κανέναν να το αμφισβητήσει αυτό . Και, για όσους είναι αντικειμενικοί και ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, πέτυχαν φέτος κάτι πολύ μεγάλο αγωνιστικά. Τα συναισθήματα μου για αυτά τα παιδιά, είναι γνωστά στους ίδιους. Τους αγαπάω και τους ευχαριστώ.

 

Επίσης δεν έχω λόγια για τον βοηθό μου Μανώλη Μακερούφα. Ήμασταν φίλοι και τώρα είναι ο αδερφός που επέλεξα να έχω.

 

Εδώ θέλω να προσθέσω ότι ήταν τιμή να συνεργαστώ με τον Τζάκο Αρούχ και τον Νίκο Κλουντζό.

 

Τέλος ήταν καθοριστική η συμβολή των εξαίρετων γιατρών που συνεργαστήκαμε, ώστε οι παίκτες να είναι πάντα στο γήπεδο.

 

Υ.Γ.  Ένα μεγάλο "ευχαριστώ " στον κόουτς ή  δάσκαλο (???) Ν.Κ. που, με τις επίμονες εξωγηπεδικές του ενέργειες, μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο να θέλουμε να κερδίζουμε και να πάμε την ομάδα ψηλά. Απλά εμείς, σε αντίθεση, κερδίζαμε μόνο μέσα στο γήπεδο. Εκεί που πρέπει να παίζεται το μπάσκετ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια