Στη Θεσσαλονίκη για φιλικά με την Ιρλανδία και η Εθνική Νέων Γυναικών

 

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Νέων Γυναικών όπου αύριο Δευτέρα (01.07.2024, 20.00) και μεθαύριο Τρίτη (02.07.2024, 19.15) θα δώσει τα δύο τελευταία φιλικά με αντίπαλο την Ιρλανδία, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 (Β’ Κατηγορίας) που θα διεξαχθεί στη Σόφια (6-14/7).

 

Τα δύο φιλικά με την Ιρλανδία θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό του ICBS και ουσιαστικά θα αποτελέσουν την πρόβα τζενεράλε πριν τις επίσημες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

 

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Κατερίνα Δελή για αυτά τα δυο τελευταία τεστ με την Ιρλανδία θα έχει στη διάθεσή της 14 αθλήτριες. Αυτές είναι οι: Σταυρούλα Παπαδάκη, Γεωργία Γρηγοροπούλου, Δόμνα Μάντζου, Σοφία Κελεμένη, Εύα Κουμαντσιώτου, Διαμάντω Αλεξιά, Τζοάννα Ταμπάκου, Μικέλα Κούπερ, Αγγελική Ξενιτοπούλου, Θεώνη Τσάμη, Μελίνα Παπάζογλου, Ιωάννα Στεφανάκη, Ελένη Μαργέλου και Κατερίνα Παναγιωτίδη.

 

Να σημειωθεί ότι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα συμμετάσχει στο Γ΄ Όμιλο και θα έχει αντιπάλους Βέλγιο, Κροατία και Αλβανία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια