Γιαπλές: «Έχουμε κάνει πολλές υπερβάσεις, υπάρχει το “know how” για την παραπάνω κατηγορία»

 

Ο προπονητής των Τρικάλων Basket (National League 1, 2ος όμιλος), Θανάσης Γιαπλές, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio με τον Γιώργο Βαλαβάνη Αναλυτικά είπε:

 

Για το 5ο ματς της σειράς με τη Νήαρ Ηστ:

 

«Είναι ένας τελικός, ένα ματς ανόδου, πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Νήαρ Ηστ είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ δουλεμένη, τα παιδιά είναι πολλά χρόνια μαζί. Έχει και την ιδιαιτερότητα της έδρας, η Νήαρ Ηστ ανέκαθεν είχε πολύ δυνατή έδρα. Βέβαια, δεν είναι παιχνίδι “δίχως αύριο” για τον χαμένο, γιατί υπάρχει και η δεύτερη ευκαιρία. Και οι δύο ομάδες θέλουμε να τελειώσουμε από τώρα ωστόσο. Έχουμε παίξει ήδη 4 ματς, γνωριζόμαστε αρκετά καλά και νομίζω ότι αυτό που θα μετρήσει είναι η ψυχολογία και η κατάσταση στο συγκεκριμένο σαραντάλεπτο».

 

Για την ομάδα του:

 

«Είναι ιδιαίτερη ομάδα η δική μας. Έχει 7 παιδιά που σπουδάζουν στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχουν εμπειρία από τέτοια ματς. Έχουμε, βέβαια, και 2-3 παιδιά πιο έμπειρα, αλλά γενικά δεν υπάρχει εμπειρία από τέτοια ματς. Μέχρι τώρα, όμως, έχουν γίνει αρκετές υπερβάσεις, με μεγαλύτερη απ’ όλες αυτή του αποκλεισμού του Βίκου Ιωαννίνων, που κατά τεκμήριο ήταν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας».

 

Για το αν τα Τρίκαλα Basket είναι έτοιμα για την Elite League:

 

«Είμαι λίγο καιρό σχετικά εδώ και δεν το γνωρίζω αυτό. Επειδή υπάρχει πρότερη εμπειρία, μιας και έχω ξαναδουλέψει εδώ όταν η ομάδα ήταν στην Α1, ξέρω ότι είναι μια κοινωνία που μπορεί να αντέξει μια ομάδα στην Α1 αν συσπειρωθεί. Υπάρχουν χορηγοί, υπάρχουν επιχειρήσεις και ο κόσμος στηρίζει. Υπάρχει το “know how”. Είναι ένα θέμα, όμως, στο οποίο εγώ δε μπορώ να απαντήσω».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια