Ντάγιος: «Πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό το φετινό Πανελλήνιο Παίδων»

 

Ο προπονητής της παιδικής ομάδας του Προμηθέα, Γιάννης Ντάγιος, «φιλοξενήθηκε» του EOK WebRadio με τον Αργύρη Παγαρτάνη και τον Δημήτρη Μελίσση. Μεταξύ άλλων, είπε:

 

Για την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Πανελληνίου Παίδων:

 

«Είναι δύσκολο το τι μπορούμε να περιμένουμε, γιατί όλες οι ομάδες που έχουν περάσει, από τις πληροφορίες που έχω συλλέξει, είναι πολύ καλές. Παίξαμε κάποια φιλικά και με το Περιστέρι και με τον Πανιώνιο, οπότε μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλές οι ομάδες αυτήν τη στιγμή. Τη ΔΕΚΑ τη ξέρω, γιατί είμαι από τη Θεσσαλονίκη και έχω εργαστεί εκεί, οπότε ξέρω ακριβώς τι γίνεται. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα του Πανελληνίου».

 

Για τη σύνδεση με τη θυγατρική ομάδα, Προμηθέας 2014:

 

«Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και ήδη το κάνουμε, δηλαδή παιδιά του εφηβικού, καταρχάς, 19 και 20 χρονών παιδιά, να μπορούν να αγωνιστούν σε αυτή την ομάδα και να κάνουν το επόμενο βήμα για την πρώτη ομάδα. Αυτός είναι και ένας από τους στόχους μας».

 

Για τη συνέχεια των παιδιών:

 

«Πέρα από τον ουδέτερο και ποιος θα είναι πρωταθλητής στους παίδες και στους έφηβους, σημαντικό είναι ποια παιδιά θα μπορέσουν να συνεχίσουν, να αγωνιστούν στο υψηλό επίπεδο».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια