Σιαφάκας: «Παρακαταθήκη για τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις το Πανελλήνιο Εφήβων»

Η Άρτα φιλοξενεί το Final 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων και ο Δήμος Αρταίων είναι σημαντικός αρωγός στην διεξαγωγή της τελικής φάσης της διοργάνωσης, στην οποία θα παρουσιαστούν κάποια από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Ο Δήμαρχος της πόλης, Χριστόφορος Σιαφάκας, αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό.

 

«Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός φιλοξενεί η Άρτα, ζώντας στον ρυθμό και το πάθος του μπάσκετ», τόνισε και πρόσθεσε: «Από σήμερα έως και την Κυριακή 12 Μαΐου, η πόλη μας φιλοξενεί  το Final 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, φέρνοντας ζωντάνια και αίγλη στους δρόμους της πόλης. Πέραν της αθλητικής διοργάνωσης, οι επισκέπτες θα απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, από τα επιβλητικά βουνά έως τις γαλήνιες ακτές του Αμβρακικού Κόλπου, καθώς και τη ζεστή φιλοξενία μας.

 

Με μία μακρόχρονη ιστορία και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, η πόλη μας θα αποτελέσει έναν αξέχαστο προορισμό για τους επισκέπτες.

 

Καλωσορίζουμε  τους αθλητές, τους προπονητές, τους διοργανωτές και τους επισκέπτες και ευελπιστούμε φεύγοντας να πάρουν μαζί τους τις καλύτερες εντυπώσεις  και αξέχαστες αναμνήσεις.

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό γυμναστήριο Τ9 στους Κωστακιούς και στο ΔΑΚ Άρτας με τις εγκαταστάσεις τους να είναι καθ” όλα έτοιμες για τους σπουδαίους αγώνες.

 

Ας ζήσουμε μαζί αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός και ας δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές. Θα είναι η παρακαταθήκη μας για όλες τις επόμενες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια