«Εφυγε» ο Αριστείδης Ιωαννίδης-Τεράστια η προσφορά του στο άθλημα-Συλλυπητήρια από την ΕΟΚ

 

Η οικογένεια του ΓΣ Ελευθερούπολης θρηνεί το θάνατο του προέδρου της,  Αριστείδη Ιωαννίδη.

 

«Ο Αριστείδης του μπάσκετ. Ο Αριστείδης που σαν πρόεδρος έζησε τις μεγάλες στιγμές του ΚΑΟΔ. Ο Αριστείδης του ΕΣΑΚΕ. Ο άνθρωπος που ζούσε για το μπάσκετ.

Πρόεδρε η απώλεια σου είναι τεράστια. Τα τελευταία χρόνια η εμπειρία σου για μας όλους ήταν οδηγός. Καλό παράδεισο», αναφέρει η ανακοίνωση.


*Το ΔΣ της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος, πληροφορήθηκαν με αίσθημα βαθιά θλίψης την απώλεια του Αριστείδη Ιωαννίδη.

 

«Ο πρόεδρος της Ελευθερούπολης, ο αγαπητός Αρης από τα χρόνια του ΚΑΟΔ στη μεγάλη κατηγορία όταν και ήταν η “ψυχή” της ομάδας στην καθημερινότητά της και στον ΕΣΑΚΕ, δεν είναι πια μαζί μας.

 

Μετά τη Δράμα, ο Αριστείδης Ιωαννίδης συμμετείχε στην παρέα ανθρώπων που ανέλαβαν τις τύχες της Ελευθερούπολης και μετέφερε εκεί την καλοσύνη του, το χαμόγελό του, τη μεγάλη του αγάπη για το μπάσκετ και για προσφορά σε αυτό.

 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειάς του και τους οικείους του. Η χαμογελαστή φυσιογνωμία του θα είναι για πάντα στη σκέψη μας, η απουσία του θα είναι αισθητή και για τον χώρο του μπάσκετ».


Η κηδεία του εκλιπόντος Αριστείδη Ιωαννίδη θα τελεστεί το Μ. Σάββατο στις 11 το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα στη Δράμα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια