All Star Basketball Camp στα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη από 17-21 Ιουνίου

Μια εβδομάδα γεμάτη basketball και χαμόγελα θα πραγματοποιηθεί στα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη με το All Star Basketball Camp το οποίο θα λάβει χώρα στο πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο των Εκπαιδευτηρίων από Δευτέρα 17 μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουνίου και από τις 09:00 έως τις 14:30.

 

Οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να αναζητήσουν τα βασικά του basketball. Οι ατομικοί διαγωνισμοί και τα εσωτερικά τουρνουά 3on3 & 5on5 για άλλη μια χρονιά θα κερδίσουν τα βλέμματα των campers.

 

Οι σταθμοί (stations) θα είναι εκεί με τους προπονητές για να δώσουν στους αθλητές περαιτέρω λεπτομέρειες και μεγαλύτερες ευκαιρίες να βελτιωθούν σε ατομικό επίπεδο.

 

Επιπρόσθετα , εκπλήξεις περιμένουν τους νεαρούς αθλητές μας καθώς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να προκαλέσουν ορισμένους από τα μπασκετικά τους πρότυπα.

 

Τέλος , στο μεγάλο time out θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους συμπαίκτες τους και να έχουν μια στιγμή ξεκούρασης καθώς θα τους προσφερθεί σάντουιτς , νερό και χυμός.

 

«Αν είσαι γεννημένος/η από το 2014 έως το 2009 σε περιμένουμε να περάσουμε μια προπονητική εβδομάδα με πολύ basketball και διασκέδαση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια