Το σύγχρονο μπάσκετ πρωταγωνιστεί στο ιστορικό Άργος μέσω του 3x3 ΔΕΗ Street Basketball

 

Η δεύτερη στάση του 3x3 ΔΕΗ Street Basketball γίνεται στο Άργος, σε μία πόλη με μεγάλη ιστορία. Στη σκιά του κάστρου της Λάρισας, το 3×3, το παιχνίδι που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου και ανήκει πλέον στα επίσημα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων, γίνεται για δύο ημέρες, ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

 

Το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball φιλοξενείται στις 11 και 12 Μαΐου, στην Πλατεία Αγίου Πέτρου του Άργους, εκεί όπου οι παρέες θα γίνουν ομάδες για να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στο δημοφιλές δυναμικό, γρήγορο και γεμάτο ένταση παιχνίδι!

 

Οι συμμετοχές για το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball στο Άργος παραμένουν  ανοιχτές και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: https://www.basket.gr/3×3/

 

Το 3×3 έχει τον δικό του τρόπο με την ΔΕΗ να δίνει ενέργεια στις πόλεις που επισκέπτεται. Οι πλατείες μετατρέπονται σε ανοιχτά για όλους γήπεδα 3×3, γεμίζουν μουσική, χαμόγελα και χειροκροτήματα, αναδεικνύοντας τους πραγματικούς πρωταγωνιστές κάθε περιοχής. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο Άργος, όπου ομάδες όλων των ηλικιών θα ζήσουν στο ρυθμό του τουρνουά που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΔΕΗ για 2η συνεχή χρονιά.

 

Μετά τη Λαμία, το Άργος είναι ο δεύτερος σταθμός του φετινού 3×3 ΔΕΗ Street Basketball. Στη συνέχεια η διοργάνωσηθα βρεθεί στο Μεσολόγγι 18-19/5, την Λάρισα 22-23/6, την Τρίπολη 29-20/6 και την Κατερίνη 13-14/7.

 

H σειρά 3x3 ΔΕΗ Street Basketball, η οποία περιλαμβάνει φέτος έξι (6) τουρνουά, ανήκει στην κατηγορία διοργανώσεων FIBA Lite Quest και δίνει πρόκριση για μια ομάδα στο FIBA 3x3 Challenger που θα πραγματοποιηθεί στην Πρίστινα στις 20 – 21 Ιουλίου.  Οι δύο πρώτες νικήτριες ομάδες από τα τέσσερα πρώτα τουρνουά της σειράς 3×3 ΔΕΗ Street Basketball (Λαμία, Άργος, Μεσολόγγι και Λάρισα), στην κατηγορία MEN +18, εξασφαλίζουν απευθείας θέση στο κεντρικό ταμπλό του 5ου τουρνουά στην Τρίπολη. Η νικήτρια ομάδα του τουρνουά της Τρίπολης προκρίνεται απευθείας στο FIBA3x3 Challenger της Πρίστινα. Οι 4 νικήτριες ομάδες του 6ου τουρνουά της σειράς 3×3 ΔΕΗ Street Basketball που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη εξασφαλίζουν απευθείας θέση στο κεντρικό ταμπλό του 3×3 Grand Series, το οποίο θα διεξαχθεί 3-4 Αυγούστου στην Αθήνα. Η νικήτρια ομάδα από το 3×3 Grand Series της Αθήνας, κερδίζει την πρόκριση της για το FIBA3x3 World Tour Abu Dhabi, στις 26 – 27 Οκτωβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια