Μπάσκετ στη Νικήτη και Χαλάνδρι για το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ

 

Η Νικήτη Χαλκιδικής φιλοξένησε το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ στις 20 και 21 Μαϊου.

 

Το 3×3 ένα άθλημα που έχει φτάσει ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες έγινε ο πρωταγωνιστής για ένα διήμερο φέρνοντας τα παιδιά σχολείων της περιοχής σε πρώτο πλάνο. Στις 20 Μαϊου 18 ομάδες με 80 μαθητές Δημοτικών Σχολείων χάρηκαν το μπάσκετ, ενώ την επόμενη μέρα άλλες 18 ομάδες με 62 μαθητές από Γυμνάσια της Νικήτης πήραν τη θέση τους στο γήπεδο.

 

Τις απονομές έκαναν οι Φράγγος Πετικόπουλος (πρόεδρος της ΕΚΑΣΧ), Τριαντάφυλλος Γκοβενάκος (Διευθυντής Γυμνασίου Νικήτης) και Ιωάννης Κρανιώτης (Διευθυντής Δημοτικού Νικήτης).

 

*Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ έκανε στάση στο Χαλάνδρι και 264 μαθητές έμαθαν με τον καλύτερο, αλλά και πιο διασκεδαστικό τρόπο το 3×3. Ένα κομμάτι του μπάσκετ με τους δικούς τους ρυθμούς και κανόνες που κερδίζει καθημερινά σε δημοφιλία και έχει φτάσει ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Στα ανοιχτά γήπεδα του αθλητικού κέντρου “Ν. Πέρκιζας” στις 20 Μαϊου πήραν μέρος 123 μαθητές από 17 Δημοτικά Σχολεία της περιοχής σε 25 ομάδες και την αμέσως επόμενη μέρα τη σκυτάλη πήραν τα Γυμνάσια με 141 μαθητές από 17 σχολεία σε 30 ομάδες.

 

Τις απονομές έκαναν οι Βούλα Μιχαηλίδου (Υπεύθυνη Δευτεροβάθμιας και Σχολικού Αθλητισμού Β’ Αθήνας), Απόστολος Μόσχος (Υπεύθυνος Πρωτοβάθμιας και Σχολικού Αθλητισμού Β’ Αθήνας), Γιώτα Φιλοπούλου (Υπεύθυνη Σχολικού Αθλητισμού Β’ Αθήνας), Ανδριανή Βουξινού (Σύμβουλος Φ.Α. Β’ Αθήνας).

 

Στη δράση παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Θεμάτων τμήματος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Αλέξης Μαυραγάνης.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια