Χαλάτσης: «Ο ΓΑΣ Βασιλικών είναι απ’ τις καλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης στη National League 2»

Ο ΓΑΣ Βασιλικών επικράτησε με 82-74 το Ρούπελ Σιδηροκάστρου και έκανε το 2-1 στη μεταξύ τους σειρά των playout του 5ου ομίλου της National League 2. Ο γκαρντ των νικητών, Γιάννης Χαλάτσης, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του EOK WebRadio με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:

 

Για την παραμονή τους στην κατηγορία:

 

«Πρωταρχικός στόχος ήταν η παραμονή όσο το δυνατόν νωρίτερα, θα θέλαμε να μπαίναμε στα play-offs. Ξεκινήσαμε στο πρωτάθλημα με 6-1 στις πρώτες αγωνιστικές και γύρω στον Δεκέμβριο θεωρούσαμε πως θα είμαστε μέσα. Λόγω τραυματισμών και άλλων προβλημάτων, όπως είχαν όλες οι ομάδες, μείναμε λίγο πίσω. Προσπαθήσαμε να το παλέψουμε και είχαμε δύο… match ball στα τελευταία ματς. Ένα ματς με την Αγία Βαρβάρα στην Καβάλα, που ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι τριών παρατάσεων, όπου χάσαμε και τη διαφορά, καθώς και τελευταία αγωνιστική που χάσαμε απ’ το Ιωνικό Ιωνίας στο καλάθι».

 

Για το αν είχαν πίεση για την παραμονή:

 

«Δε νιώθαμε ποτέ πίεση, με τα παιδιά δουλεύαμε καθημερινά. Η διοίκηση και οι άνθρωποι της ομάδας ήταν πάντα δίπλα μας, μας βοηθούσαν, δε μας πίεσαν ποτέ. Τα Χριστούγεννα κι εμείς με το σερί που είχαμε κάνει θεωρούσαμε ότι στον 2ο γύρο θα ήμασταν ακόμη καλύτεροι, αλλά δεν ήρθαν οι συνθήκες όπως θέλαμε. Βρεθήκαμε στα play-out και ευτυχώς για εμάς τα διαχειριστήκαμε πολύ καλά».

 

Για το ρόστερ της ομάδας:

 

«Είχαμε και πιο νεανικά άτομα όπως τον Ηλία Λάτο και τον Δημήτρη Αποστολίδη που ακόμη σπουδάζουν, άτομα όπως εμένα, τον Παπαγεωργίου και είχαμε τον Ντισλή και τον Οικονόμου που είναι πάρα πολύ έμπειροι. Το ρόστερ έγινε έτσι γιατί ήθελαν εμπειρία και να υπάρχει ένα rotation στην ομάδα μας. Πιστεύω πως τα καταφέραμε».

 

Για τη συνύπαρξη με τον Δημήτρη Ντισλή:

 

«Με τον Δημήτρη είμαστε φίλοι απ’ τον Μακεδονικό τη χρονιά που ανεβήκαμε στη Γ’ Εθνική και με πήρε το καλοκαίρι και μου είπε να πάω να γίνουμε πάλι συμπαίκτες. Ασχέτως του ότι είναι 47, είναι ένας θρύλος της κατηγορίας. Υπάρχει απεριόριστος σεβασμός. Δεν το σκέφτηκα καν, ήθελα να ξαναείμαι συμπαίκτης μαζί του».

 

Για τον ΓΑΣ Βασιλικών:

 

«Ο ΓΑΣ Βασιλικών είναι για 2η χρονιά στη National League 2. Είναι μια ομάδα που όλοι ήταν δίπλα μας, είχαμε τον φροντιστή μας, μας βοηθούσαν όλοι. Δεν ξέρω αν μπορεί να υποστηρίξει τις πιο πάνω κατηγορίες, αλλά στη National League 2 είναι απ’ τις καλύτερες ομάδες στη Θεσσαλονίκη».

 

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν:

 

«Προσωπικά για εμένα είναι πολύ νωρίς να σκεφτώ κάτι τέτοιο, δεν έχω κάνει και συζητήσεις με την ομάδα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια