Μεγαρίδα-Ηρακλής: Πρώτη μάχη με φόντο το Final 4

 

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδας υποδέχεται τον Ηρακλή την Τετάρτη στις 16:00, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα playoffs. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24.

 

Οι γηπεδούχοι έχουν διπλό αβαντάζ, καθώς έχουν το πλεονέκτημα έδρας ως τέταρτοι της κανονικής περιόδου, ενώ αρχίζουν τη σειρά, που θα κριθεί στις τέσσερις νίκες, από το 2-0 έχοντας κερδίσει τα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου. «Νιώθουμε καλά. Παρόλο που κόντρα στον Ηρακλή έχουμε προβάδισμα 2-0, δεν επαναπαυόμαστε. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στα Μέγαρα την Τετάρτη γίνεται ο πρώτος… τελικός και πρέπει να κάνουμε το 3-0. Προετοιμαζόμαστε γι’ το παιχνίδι όπως κάθε εβδομάδα. Οι προπονητές βγάζουν το πλάνο του αγώνα και το δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Είναι σημαντικό να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Ο Ηρακλής είναι μία εξαιρετική ομάδα, αρκετά ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό. Όλη η σειρά θα είναι μία μάχη. Θα παλέψουμε γιατί θέλουμε να προκριθούμε στο Final 4», τόνισε ο 28χρονος γκαρντ της ΝΕΜ, Κρίστιαν Μπράντφορντ.

 

Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν καλά πως θα χρειαστεί να κερδίσουν όχι μία αλλά δύο φορές στα Μέγαρα για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στο Final 4. «Είμαστε ευχαριστημένοι με τον δεύτερο γύρο μας, όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, τώρα ξεκινάει η σειρά των playoffs. Κανείς δεν θυμάται ή νοιάζεται για το τι μπάσκετ έπαιξες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Τώρα καλούμαστε να αντιστρέψουμε μια μειονεκτική κατάσταση για εμάς, πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να επικεντρωθούμε σε μια σειρά παιχνιδιών. Αυτά τα παιχνίδια έχουν άλλη σημασία και βαρύτητα γιατί παίζεις όλη σου τη χρονιά για να φτάσεις στα playoffs και όσο πιο μακριά γίνεται. Χρειάζεται «κοντή μνήμη» η σειρά αυτή, παίζουμε με έναν δυνατό και έμπειρο αντίπαλο και με μειονέκτημα έδρας. Δεν σκεφτόμαστε το 2-0, μόνο το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί», ανέφερε ο αρχηγός του Ηρακλή, ο 34χρονος σέντερ Ζήσης Σαρικόπουλος.

 

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Ιβανώφειο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια